Geurfilterkasten – accessoires


Overzicht best beoordeelde horeca-geurfilterkasten


Overzicht best verkochte horeca-geurfilterkasten


De aanschaf van een geurfilterkast

Het hebben van een goedwerkend ventilatiesysteem is cruciaal voor elk huishouden of gebouw. Ventilatie is namelijk belangrijk omdat je hiermee de ruimte voorziet van schone en frisse lucht terwijl warme en vochtige lucht wordt weggezogen. Er zijn echter ruimtes die om nog een betere ventilatie vragen, namelijk keukens in de horeca.

Geurfilterkast kopen voor je horeca keuken

In horecakeukens is het constant druk en is de lucht over het algemeen niet heel schoon, vochtig en warm. Zo’n situatie vraagt niet alleen om een goed ventilatiesysteem, maar ook om geurfilterkasten. Een geurfilterkast is een kastje dat wordt geplaatst tussen of aan het eind van de luchtkanalen van een ventilatiesysteem.

Ze horen eigenlijk standaard thuis in het afzuigsysteem van elke horecakeuken. Aan een kant van de geurfilterkast wordt de verontreinigde lucht aangezogen. Aan de andere kant van de kast wordt de lucht gefilterd, hier worden de vieze geur en vetdampen uitgeblazen. Met zo’n geurfilterkast voorkom je vieze geurtjes en vetresten in de omgeving. Zonder geurfilterkast blijven vette dampen en sterke geuren hangen in de keuken, waarna ze binnen no-time verplaatsen naar de overige ruimtes. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je verdere horecapersoneel of zelfs je gasten in een vieze ruimte zitten.

Verschillende filters
Natuurlijk is er meer dan 1 type filter beschikbaar. Elk type filter heeft een andere werking. Zo zijn er koolstofpatronen waarbij de negatieve geurionen worden geneutraliseerd, wat voor schone en geurvrije lucht zorgt. Of een doosfilter die stof en vetdeeltjes opvangt. Ook veelgebruikt is de zakkenfilter. Deze werkt hetzelfde als de doosfilter maar kan stof en vetdeeltjes beter absorberen. Dit maakt een zakkenfilter krachtiger dan een doosfilter.

Het installeren van een geurfilterkast heeft wel invloed op het rendement van de afzuigmotor. Je kan dus niet zomaar elke geurfilterkast installeren op elk systeem. Het is belangrijk om eerst goed na te gaan of de twee wel compatibel met elkaar zijn.


Geurfilterkast met motor

Binnen een horecagelegenheid zijn er talloze soorten machines en apparaten die belangrijk zijn om te bezitten. Wij van Horecaking.nl staan klaar voor alle ondernemers die op zoek zijn naar deze producten. Van diverse soorten afzuiginstallaties tot aan verschillende soorten reguliere apparatuur, men kan alles in het aanbod vinden. Eén van de dingen die u hier in het aanbod kan vinden is de geurfilterkast. Wat zijn de redenen dat u een geurfilterkast met motor zou moeten aanschaffen? En welke voordelen hebben wij u te bieden? Dat zullen wij u eens laten zien!

Wat voor soort geurfilterkast met motor?
Hier op de site kan men verschillende soorten geurfilterkasten met motor vinden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de kasten met actieve kool en kasten met zakkenfilters. Beide zorgen ervoor dat de vetmoleculen uit de luchtstroom verwijderd zullen worden. De keuze welke soort geurfilterkast met motor er aansluit bij wat u voor ogen hebt zal dus afhangen van de actuele situatie. U kunt zich altijd wenden tot ons team voor advies, zij kunnen u laten zien welke keuze er voor u het beste is om te maken. Zuivere lucht is natuurlijk van cruciaal belang in het pand. U wilt er immers wel voor zorgen dat zowel het personeel als de klant in een zuivere lucht kan zitten. Er zitten zelfs bepaalde verplichtingen aan het garanderen van een zuivere luchtkwaliteit, hier komt u dus niet zomaar onderuit.

Is een geurfilterkast met motor verplicht?

Wij krijgen vaak de vraag of een geurfilterkast met motor verplicht is om in het pand te hebben. Het is verplicht om als ondernemer zijnde voorzien te zijn van een afvoerpijp naar het dak. Deze is bedoeld voor de afvoer van de vieze lucht uit de keuken. Dit is dan ook waar een geurfilterkast met motor een rol kan gaan spelen. Deze kasten worden ook wel koolstoffilterkasten genoemd. Deze kasten worden gebruikt wanneer het niet mogelijk is om de afvoerpijp tot boven de nok van het dak te laten komen. Het is dus deels verplicht. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om een reguliere afvoerpijp te plaatsen dan zal u dus wel degelijk op zoek moeten naar een geurfilterkast met motor.

Een geurfilterkast met motor van Horecaking.nl
Wij van Horecaking.nl staan voor hoogwaardige producten voor een lage prijs. Wij zijn dan mening dat ieder bedrijf in de horecasector voorzien moet zijn van de beste producten die men maar kan vinden. Dit is dan ook de reden dat de producten uit ons aanbod voldoen aan alle mogelijke eisen die men maar kan stellen. We letten onder andere op de Europese regelgeving en op andere eisen die komen kijken bij een geurfilterkast met motor. Neemt u zelf eens een kijkje in het aanbod om te zien wat voor soort geurfilterkasten er te vinden zijn in het aanbod. Mocht u bepaalde vragen hebben over een product dan kunt u zich altijd wenden tot de klantenservice, zij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Dit maakt Horecaking.nl dan ook zo bijzonder als het aankomt op hoogwaardige apparatuur voor in de horeca!

Klik hier en bekijk ons aanbod aan geurfilterkast met motor!


Geurfilterkast zonder motor
Als ondernemer in de horecasector zijn er ontzettend veel verplichtingen waar u zich aan zal moeten houden. Zo bent u onder andere verplicht om het pand schoon te houden, dit doet u natuurlijk door de lucht te zuiveren. In enkele gevallen kan het van belang zijn om een geurfilterkast zonder motor aan te schaffen. Wij van Horecaking.nl staan klaar voor alle ondernemers die voor schappelijke prijzen voorzien willen zijn van de beste producten. Wat zijn de redenen dat u bij Horecaking.nl aan het juiste adres bent? En wat heeft u nu eigenlijk aan een geurfilterkast zonder motor? Om hier achter te komen zal u snel verder moeten lezen!

De geurfilterkast zonder motor
Hier op de site is het mogelijk om te kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten geurfilterkasten. Op de eerste plaats is het mogelijk om te kiezen voor de geurfilterkasten met zakkenfilters. Deze zakken zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier de lucht in het betreffende pand kunt zuiveren. De andere soort is de geurfilterkast met actieve kool. Ook deze kast zorgt ervoor dat u zeer snel de luchtkwaliteit in het pand kunt verbeteren. Mocht u niet weten welke producten er aansluiten bij uw wensen dan kunt u zich wenden tot onze klantenservice. Zij zijn immers in staat om u te helpen met het geven van alle mogelijke adviezen en tips.

Moet u een geurfilterkast hebben?
De vraag wordt regelmatig gesteld of het verplicht is om in het pand een geurfilterkast zonder motor te hebben. Het antwoord op deze vraag zal afhangen van uw persoonlijke situatie. Als u in het pand al voorzien bent van een goede afvoerpijp dan is het niet verplicht. Heeft u deze echter niet en is er dus geen mogelijkheid om de vuile lucht af te voeren naar buiten dan zal u wel degelijk de verplichting hebben om een geurfilterkast zonder motor aan te schaffen. Dit ziet op het feit dat u het pand moet voorzien van een hoge luchtkwaliteit. Iedereen heeft hier baat bij, zowel het personeel als de klant moet op een verantwoorde manier in het pand kunnen zitten.

Geurfilterkast zonder motor Horecaking.nl
Horecaking.nl staat symbool voor de hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Ons bedrijf is van mening dat ieder bedrijf op een voordelige manier goede producten moet kunnen bestellen. De producten die men hier in het aanbod kan vinden zijn getest en voldoen aan alle mogelijke soorten eisen die men maar kan stellen omtrent de kwaliteit. U kunt zelf eens een kijkje nemen in het assortiment om te zien welke mogelijkheden er voor u open liggen voor de aanschaf van hoogwaardige producten. Stel dat u een bepaalde vraag heeft over het product, wat kunt u dan het beste doen? Door een bericht te sturen naar onze klantenservice zal u binnen no time voorzien zijn van advies op maat. Zo weet u precies waar u op moet letten bij de aankoop van een geurfilter zonder motor.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan geurfilterkast zonder motor!