Ventilatie kopen?

Dan bent u bij Horecaking.nl aan het juiste adres. Wij bieden u de beste producten aan tegen de allergoedkoopste prijs. Uw ventilatie aanschaffen kan bij ons tegen een scherpe prijs, in ruil daarvoor krijgt u kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Hierdoor profiteert u gegarandeerd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Het belang van ventilatie kopen

Een goed ventilatiesysteem is belangrijk voor elk gebouw, of het nou gaat om een klein appartement of een groot kantoorcomplex. Ventilatie is belangrijk omdat een ruimte hiermee schoon en fris kan worden gehouden. Met een goed ventilatiesysteem wordt vieze, warme en verontreinigde lucht afgezogen en krijgt u schone en frisse lucht ervoor terug.

Dit is belangrijk omdat u niet de hele dag in een vieze ruimte wilt doorbrengen. Voor sommige mensen met een luchtwegaandoening zoals astma is het zelfs extra vervelend als er geen goede ventilatie is.

Natuurlijk kunt u een raampje opendoen in plaats van een ventilatie kopen, maar in de koudere seizoenen is dit niet praktisch. Daarnaast zijn er ook vaak bepaalde ruimtes zonder ramen of waarvan de ramen niet open kunnen. Hoe u het ook went of keert, een ventilatiesysteem is nou eenmaal cruciaal voor het goed functioneren van de mensen in een gebouw.

Verschillende soorten ventilatie aanschaffen
Nu kunt u voor al uw ventilatiewensen terecht bij Horecaking.nl. Zo hebben wij allerlei soorten en modellen ventilatie: van afzuigkappen tot afzuigboxen, van buisventilatoren tot filterkasten en ga zo maar door.

Let wel, niet al onze producten staan vermeld in onze webshop. Als u dus op zoek bent naar een specifiek product en deze niet op de site ziet staan, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Ook als u overige vragen hebt over het gebruik of de installatie van ventilatie, of als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste apparatuur, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


Airfan ventilatoren

De Airfan ventilatoren kunnen gebruikt worden met vrijwel alle soorten fornuizen die er te verkrijgen zijn bij Horecaking.nl hier op de site. Door middel van een afzuig-motor zal je altijd af kunnen komen van die vervuilde vette lucht in het pand. De ventilatoren zorgen er namelijk voor dat de lucht in de ruimte op een vrije manier verplaatst kan worden, dit zorgt er dus voor dat de lucht altijd in beweging zal zijn. De Airfan ventilatoren zijn niet te horen, dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn voor elke soort horeca aangelegenheid. Dit is tevens zo voor alle soorten motoren hier op de site, deze werken aan de hand van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht is dan ook mogelijk zonder dat er herrie ontstaat, dit zorgt voor een effectieve manier voor de aanpassingen van de luchtzuiverheid. De Airfan ventilatoren zijn de beste kwaliteit motoren die je maar kunt kiezen voor de afzuiging. Het is een merk wat al voor een langere tijd meegaat en wat altijd weer kwaliteit weet te leveren. Dit is natuurlijk de reden dat wij van Horecaking.nl het aanbieden, bij ons krijg je alleen de beste en meest professionele producten voor in de horeca.

De Airfan ventilatoren van Horecaking.nl
Wat zijn de redenen dat je zou moeten kiezen voor de Airfan ventilatoren? Dankzij onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht voortaan van de meest schone kwaliteit kan zijn. Schone lucht is voor iedereen in het pand een ontzettend groot voordeel, niet alleen voor je gasten maar ook voor je personeel. Daarnaast is een goede afzuiginstallatie voor elke keuken in de horeca een verplichting. Al de producten die je hier op de site kan kopen zullen volgens de eisen van de Europese regelgeving gefabriceerd zijn. Door dit gegeven heb je altijd zekerheid over de producten die je laat plaatsen. De producten die je op deze pagina ziet kunnen met alle soorten keukenapparatuur gebruikt worden, op die manier ben je in een keer klaar. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde Torin motor dan staan onze mensen voor je klaar om je van antwoord te voorzien. Horecaking.nl is al jaren de beste op het gebied van Airfan ventilatoren!


Afzuigkisten aanschaffen

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met Afzuigkisten kopen.

Waarom Afzuigkisten kopen?

Een Afzuigkist is een geïsoleerde kist met een ingebouwde afzuigmotor. Dit zorgt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De berken, mdf en stalen afzuigkisten zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de kist zo goed als geen geluid maakt (geluidsstil).

Er zijn veel soorten Afzuigkisten die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een Afzuigkist kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van Afzuigkisten is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigkisten ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten Afzuigkisten
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke Afzuigkist werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige kist, een softbox afzuiger of een dubbelwandige Afzuigkist.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om Afzuigkisten op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de Afzuigkist. Er zijn veel mogelijkheden.


Koolstoffilter voor het filteren van geuren of schadelijke gassen

Toepassing
De koolstoffilters worden ingezet in de industrie bij onder andere spuiterijen waar een grote hoeveelheid aan koolstof nodig is om hoge concentraties aan vluchtige organische stoffen af te vangen. Het grote voordeel van dit type filter, die maximaal 150 cm hoog is, is dat ze m.b.v. een luchtslang direct op de ventilator kan worden aangesloten. Na verzadiging van het filtermedium is het oude filter m.b.v. een slangenklem snel te demonteren en te vervangen voor een nieuwe.

Steeds meer bedrijven in de industrie krijgen te maken met bronafzuiging. Op verschillende punten binnen het bedrijf wordt lokaal afgezogen en al deze punten worden met elkaar verbonden aan een grote luchtbehandelingskast. Het nadeel hiervan is dat ook de warmte uit de ruimte naar buiten wordt uitgeblazen. De koolstoffilters van Horecaking.nl kunnen eenvoudig als recirculatiefilter worden ingezet direct bij de bron. Het resultaat is een veel lagere investering en de warmte blijft binnen het bedrijf. Dat resulteert in lagere energiekosten.

Uitvoering
De koolstoffilters zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. De koolstoffilters zijn verkrijgbaar in een gegalvaniseerde plaatstalen uitvoering.

In de regel worden de koolstoffilters voorzien van 3 mm standaard actieve kool. Het is mogelijk om deze koolstoffilters met elk gewenst filtermedium af te vullen geheel afhankelijk van de toepassing.

De benodigde parameters waarop wij voor u de juiste Actief koolstoffilterselectie kunnen maken zijn:

• Debiet
• Soort gas
• Bedrijvigheid
• Gasconcentratie
• Gewenste standtijd
• Toegestane maximale weerstand
• Gewenste afmetingen van de filterunit

Indien deze parameters inzichtelijk zijn dan selecteren wij voor u het meest optimale filter.


Softboxen aanschaffen

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met Softbox kopen.

Waarom Softbox kopen?

Een Softbox is een geïsoleerde kist met een ingebouwde afzuigmotor. Dit zorgt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De berken, mdf en metalen Softboxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de kist zo goed als geen geluid maakt (geluidstil).

Er zijn veel soorten Softboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een Softbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van Softboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt Softboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horeca keukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten Softboxen
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke Softbox werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige kist, een softbox afzuiger of een dubbelwandige Softbox.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om Softboxen op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de Softbox. Er zijn veel mogelijkheden.


Temperatuurregelaars

Een goed ventilatiesysteem zal nooit mogen ontbreken binnen een horecagelegenheid, dit is iets wat iedere ondernemer in de horecasector wel weet. Iedereen in de horecasector zal moeten voldoen aan bepaalde soorten verplichtingen die te maken hebben met de kwaliteit van de lucht. Zo volgt onder andere uit diverse soorten Europese dat de lucht in het pand schoon moet zijn. Bij het toepassen van bepaalde apparatuur is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheid tot het reinigen van de lucht. Omdat er een hele hoop horeca ondernemers zijn op zoek zijn temperatuur regelaars voor bij de machines hebben wij van Horecaking dit artikel voor je geschreven. We zullen je vandaag laten zien waarom je bij Horecaking op de juiste plek bent.

Ga voor Horecaking.nl voor jouw temperatuur regelaars

Dankzij temperatuur regelaars balken weet je zeker dat je op een eenvoudige wijze de temperatuur van bijvoorbeeld de ovens kunt controleren. Dit maakt het een stuk makkelijker om bepaalde temperaturen te bereiken bij het koken. Daar komt ook nog eens bij dat je bij de temperatuur regels van Horecaking altijd zal voldoen aan alle mogelijke eisen die er maar van kracht zijn binnen de horeca. Er zijn diverse soorten temperatuur regelaars te vinden in ons aanbod, door deze ruime keuze is het een stuk makkelijker om een keuze te maken. Kijk eens in het aanbod om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn die voor je open liggen.

Horecaking.nl is echt gericht tot de klant, wij zullen ons altijd verdiepen in jouw wensen en eisen voor de temperatuur regelaars. Wij vinden het super belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Iedere onderneming in de horecasector moet nu eenmaal voorzien kunnen zijn van de beste hoogwaardige producten. Door onze prettige communicatie en onze persoonlijke aandacht zal je bij Horecaking altijd op de juiste plek zitten. Neem vandaag nog een kijkje om te zien welke soorten temperatuur regelaars er te vinden zijn in het grote aanbod van Horecaking!


Torin afzuigmotoren

De Torin afzuigmotoren kunnen gebruikt worden met vrijwel alle soorten fornuizen die er te verkrijgen zijn bij Horecaking hier op de site. Door middel van een afzuig-motor zal je altijd af kunnen komen van die vervuilde vette lucht in het pand. De afzuigmotoren zorgen er namelijk voor dat de lucht in de ruimte op een vrije manier verplaatst kan worden, dit zorgt er dus voor dat de lucht altijd in beweging zal zijn. De Torin afzuigmotoren zijn niet te horen, dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn voor elke soort horeca aangelegenheid. Dit is tevens zo voor alle soorten motoren hier op de site, deze werken aan de hand van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht is dan ook mogelijk zonder dat er herrie ontstaat, dit zorgt voor een effectieve manier voor de aanpassingen van de luchtzuiverheid. De Torin afzuigmotoren zijn de beste kwaliteit motoren die je maar kunt kiezen voor de afzuiging. Het is een merk wat al voor een langere tijd meegaat en wat altijd weer kwaliteit weet te leveren. Dit is natuurlijk de reden dat wij van Horecaking het aanbieden, bij ons krijg je alleen de beste en meest professionele producten voor in de horeca.

De Torin afzuigmotoren van Horecaking.nl

Wat zijn de redenen dat je zou moeten kiezen voor de Torin afzuigmotoren? Dankzij onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht voortaan van de meest schone kwaliteit kan zijn. Schone lucht is voor iedereen in het pand een ontzettend groot voordeel, niet alleen voor je gasten maar ook voor je personeel. Daarnaast is een goede afzuiginstallatie voor elke keuken in de horeca een verplichting. Al de producten die je hier op de site kan kopen zullen volgens de eisen van de Europese regelgeving gefabriceerd zijn. Door dit gegeven heb je altijd zekerheid over de producten die je laat plaatsen. De producten die je op deze pagina ziet kunnen met alle soorten keukenapparatuur gebruikt worden, op die manier ben je in een keer klaar. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde Torin motor dan staan onze mensen voor je klaar om je van antwoord te voorzien. Horecaking is al jaren de beste op het gebied van Torin afzuigmotoren!


Ventilatieslangen

Horecaking staat natuurlijk bekend om de vele soorten producten voor in de keuken. Eén van de producten die je hier op de site kunt vinden zijn Ventilatieslangen Horeca. Deze Ventilatieslangen Horeca zijn onmisbaar voor iedere horecagelegenheid die over een keuken beschikt. Veel mensen vragen zich alleen nog af wat nu precies het voordeel is van deze soort slangen en wat de redenen zijn dat je ook moet kiezen voor Ventilatieslangen Horeca Kopen. In dit artikel zullen we dit voor eens en voor altijd duidelijk maken.

Wat zijn ventilatieslangen horeca?

Ventilatieslangen Horeca zijn eigenlijk niets anders dan flexibele slangen die je kunt gebruiken voor in de keuken. Dankzij de flexibele werking van deze Ventilatieslangen Horeca zal je in staat zijn om eindelijk ook eens die moeilijke hoekjes te gebruiken bij jou in de keuken. Op die manier is het niet meer nodig om met allerlei grote afzuigbuizen aan het werk te gaan. Ventilatieslangen Horeca zijn niet alleen veel handiger, maar ze vallen ook nog eens minder op in de keuken.

Ventilatieslangen Kopen is iets wat iedere onderneming in de horeca in ons land zou moeten doen. De voornaamste reden om wel goede slangen te hebben in de keuken is natuurlijk dat het de luchtkwaliteit ten goede komt. Je wilt niet hebben dat de klanten in een vuile lucht zitten. Ook voor de mensen die in de keuken werken is het van belang dat de lucht wel fris is om in te ademen. Dankzij onze Ventilatieslangen Horeca weet je zeker dat de vettige lucht naar buiten zal worden afgevoerd.

Voordelen van Ventilatieslangen Kopen bij Horecaking.nl
Ventilatieslangen Horeca Kopen bij Horecaking is natuurlijk altijd een goede keuze. Bij ons weet je zeker dat de Ventilatieslangen Horeca aan alle eisen voldoen die er maar gesteld kunnen worden. Al onze producten voldoen aan de Europese regelgeving die ziet op de luchtkwaliteit, door de stap te maken om Ventilatieslangen te Kopen bij Horecaking weet je in ieder geval zeker dat je hier geen problemen meer mee zal krijgen. Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat de Ventilatieslangen Horeca bij ons gemaakt zijn van het sterkste materiaal. Dit zorgt ervoor dat het een aankoop zal zijn waar je lang plezier van zal hebben. Het is nergens voor nodig om veel te veel geld te betalen voor jouw ventilatieslangen, dit is dan ook de reden dat onze producten zo goedkoop zijn.

Maak vandaag ook nog de keuze voor Ventilatieslangen Kopen, voor je het weet zal jouw horecagelegenheid voorzien zijn van dé beste ventilatieslangen die je maar kunt vinden op de markt. Mocht je vragen hebben over hoe je nu precies de slangen moet monteren dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om jou van advies te voorzien. Dankzij Horecaking is het voor alle horecazaken in Nederland mogelijk om ook Ventilatieslangen Horeca te kopen voor een aanzienlijk lagere prijs dan gewoonlijk. Zonder dat er ook maar enige afbreuk plaatsvindt aan de kwaliteit van de slangen bij jou in de keuken.