Tafelonderstellen

Bij het succesvol inrichten van een horecakeuken komt nogal wat kijken. Natuurlijk is het personeel het belangrijkst, goede koks zorgen ervoor dat er lekker eten op tafel verschijnt, maar het materiaal waarmee het personeel moet werken is net zo belangrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van RVS tafelonderstellen, die voor meerdere doeleindes kunnen worden ingezet.

Tafelonderstellen kopen voor je horecakeuken

Een tafelonderstel is een van de basisitems die je nodig hebt in een horecakeuken. In principe is een tafelonderstel niets meer dan en RVS frame dat multifunctioneel kan worden ingezet, afhankelijk van de wensen in je keuken.

Verschillende tafelonderstellen bestellen

Zoals je van ons gewend bent, kan je meerdere soorten en maten tafelonderstellen bestellen bij HorecaKing. Ten eerste zijn al onze producten natuurlijk van hoge kwaliteit en bieden wij ze tegen een goede prijs aan, ze voldoen aan alle wettelijke normen en bepalingen en zijn van Europese komaf.

De keuze die je eerst moet maken bij een tafelonderstel kopen, is of je er eentje met of zonder bodemschap wil. In een kleinere keuken kan het handig zijn om op deze manier een extra opslagplank te hebben, maar andere vinden het juist weer onhandig omdat je natuurlijk wel moet bukken om erbij te kunnen. Het ligt dan ook helemaal van jou wensen en eisen en dat van je personeel af wat voor je type je wilt bestellen. Er zijn natuurlijk ook meerdere formaten te koop, ook de keuze hierin is weer geheel persoonlijk.

Vervolgens moet je kiezen wat je op het tafelonderstel wilt plaatsen. Bij HorecaKing hebben we zeer praktische polyethyleen werkbladen die dankzij hun 4 RVS hoeken gemakkelijk op de tafelonderstellen kunnen worden geplaatst. Maar er zijn ook mogelijkheden om RVS bakken erop te plaatsen of een ander soort tafelblad.

Tafelonderstel van RVS

In ieder geval zijn RVS tafelonderstellen een praktische keuze voor elke horecakeuken. RVS is vrijwel onverwoestbaar en ook heel makkelijk schoon te maken, wat het een hygiënische keuze maakt. Als je vragen hebt over onze RVS tafelonderstellen, bijvoorbeeld over de maatgeving of over de mogelijkheden van wat er bovenop gemonteerd kan worden, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.