Afzuigkappen horeca

Afzuigkap kopen voor jouw horeca? Bij Horecaking.nl bieden wij een breed assortiment afzuigkappen voor velen restaurants, keukens en horeca gelegenheden. Wil jij ook graag een afzuigkap kopen? Dan kan je kiezen uit condens afzuigkappen, doosmodel afzuigkappen, eilandmodel afzuigkappen, inductie model afzuigkappen, plug and play afzuigkappen, schuinmodel afzuigkappen, bijhorende artikelen zoals labyrintfilters en spotjes voor de afzuigkappen.

Plug and play model afzuigkappen

Het is heel belangrijk dat je weet wat voor soort afzuigkap past in uw keuken , voor een makkelijke snelle afwerking raden wij ook plug and play afzuigkappen aan. Deze kan je gemakkelijk snel monteren. De plug and play afzuigkappen zijn uitgerust met ingebouwde standenregelaar een afzuigmotor, labyrint filters en verlichting spotjes.

Hulp nodig met bestellen van je plug and play model afzuigkappen of vragen ? Neem dan snel contact op met ons.

Doosmodel afzuigkap

Onze doosmodel afzuigkappen zijn uitstekend voor het gebruik in horeca restaurants, cafetaria en kantines. De doosmodel afzuigkappen heeft twee labyrint filters. Doosmodel afzuigkappen hebben geen ingebouwde motor. Maar zijn wel makkelijk in te bouwen, zo passen veel van onze afzuigmotoren op de doosmodel afzuigkappen.

Zoek je een afzuigmotor voor een afzuigkap? Bekijk dan hier onze afzuigmotoren in ons assortiment.

Eilandmodel Afzuigkap

Eiland model afzuigkappen zijn grote afzuigkappen die voor horeca grootkeukens prima kunnen worden gebruikt. De afzuigkappen zijn uitgerust inclusief labyrintfilters en verlichtingspotjes. Eiland model afzuigkappen zijn bijvoorbeeld prima geschikt voor wok keukens en horeca groot keukens.

Hulp nodig met bestellen van een eilandmodel afzuigkap? Neem dan snel contact op met ons.

Wilt u een professionele horeca afzuigkap kopen? Bekijk dan hier onze professionele afzuigkappen

Condens afzuigkappen

De condens kappen van Horecaking.nl voeren condenserende lucht makkelijk af, onze condens afzuigkappen zijn uitstekend voor kleinere bestel en afhaal restaurants en kleine horeca keukens. De Wil jij een condens afzuigkap kopen voor jouw horeca keuken ?

Bekijk dan nu onze horeca condens afzuigkappen.