Werktafels van RVS

Een goede en functionele keuken begint bij de juiste benodigdheden. Goed meubilair is essentieel om een schone en fijne werkplek te creëren. Een van de basisproducten die elke horecakeuken nodig heeft, zijn werktafels, gemaakt van RVS.

Zonder werktafel, geen goede keuken
RVS werktafels zijn cruciaal om lekker eten te kunnen bereiden in de keuken. RVS werkbanken vind je in allerlei soorten en maten en je moet daarom ook goed nadenken wat jij en je personeel precies nodig hebben voor in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan werktafels met of zonder extra schap op de bodem, met een opstaande of platte rand, etc.

Verschillende soorten werktafels
Bij Horeca King streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten aan te bieden, tegen een scherpe prijs. We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat we meerdere modellen, soorten en maten beschikbaar hebben zodat iedere keuken bij ons terecht kan voor het juiste meubilair.

Zo heb je bij ons keuze uit RVS werktafels met bodemschap, RVS werktafels met ½ bodemschap, RVS werktafels met 2 onderschappen en RVS werktafels zonder bodemschap. In elke categorie vind je een breed aanbod aan deze tafels in verschillende formaten. Als je vragen hebt over de tafels of over welke het beste bij je bedrijf zou passen, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Horeca King.

Voordelen van een RVS werktafel
RVS werktafels bieden meerdere voordelen aan een horecakeuken. Ten eerste zijn ze heel praktisch. Het is niets meer dan een vlak tafelblad. Hier kan veel eten op geplaatst worden, maar ook gereedschap dat tijdens het koken nodig is of er kunnen taken worden uitgevoerd waar geen vuur voor nodig is.

Ten tweede zijn RVS werkbanken heel erg hygiënisch. Als er vloeistof of een ander product wordt gemorst op de tafel, kan dit makkelijk met een doekje worden afgeveegd. Aan het eind van de dag kan de tafel snel en gemakkelijk ontsmet worden. RVS is vrijwel onverwoestbaar, alleen zuur zou de tafel kapot kunnen maken. Grondstoffen kunnen dan ook niet in het materiaal trekken. Bij hout zie je bijvoorbeeld dat een vloeistof gelijk in het hout trekt waardoor het kapot gaat en gaat schimmelen. Bij RVS kan je de tafel in een handomdraai schoonvegen.