Horecaking.nl
Professionals in horeca luchtbehandelingstechniek.

Post en- bezoekadres
Vijzelweg 21 A
5145 NK Waalwijk

Telefoonnummer +31 (0) 13 590 88 45
Ons deskundige team staat voor u klaar!

Openingstijden.
op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

Algemene e-mailadres
Info@horecaking.nl

Vragen over uw bestelling
Magazijn@horecaking.nl

Facturen en administratieve vragen
Facturen@horecaking.nl

Ibannummer.
NL90INGB0006330172

Btwnummer.
NL003442031B05

Kvknummer.
80398340

Swift code.
INGBNL2A

Horeca King is uw professionele totaalleverancier voor afzuigboxen, afzuigkappen, afzuigkisten, afzuigmotoren, airboxen, axiaalventilatoren, boxventilatoren, buisventilatoren, condenskappen, dakventilatoren, filterkasten, geurfilterkasten, kanaalventilatoren, luchtbehandelingskasten etc. voor de horeca keuken.

Horeca King biedt u kwalitatief, hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.


In een horecagelegenheid zijn een aantal dingen belangrijk: goed eten, goede klantenservice en een schone keuken. Maar wat vaak vergeten wordt is het belang van goede ventilatie in de horecakeuken. Afzuiging kopen voor de keuken is een van de belangrijkste stappen die moet worden ondernomen in het bouwen van een restaurant.

Waarom ventilatie in de horecakeuken?

Maar waarom is het dan zo belangrijk om een goed ventilatiesysteem in de keuken te hebben? Dit heeft alles te maken met hygiëne. In een keuken wordt veel gekookt en hard gewerkt. Vaak hebben horecakeukens niet de mogelijkheid om grote ramen open te doen. Het gevolg hiervan is dat veel vetdampen in de lucht blijven hangen en dat de ruimte vochtig en warm wordt.

Dit is niet alleen vervelend voor het personeel om in te werken, het is ook onsmakelijk voor je klanten. Deze dampen verplaatsen zich namelijk naar de eetzaal. Dankzij de afzuiginstallaties van Horeca King ben je verzekerd van een schone keuken. Onze ventilatiesystemen zorgen er namelijk voor dat de vieze lucht en dampen naar buiten worden afgezogen terwijl schone en frisse lucht terugstroomt door de ventilatiegangen.

Ventilatiesysteem kopen bij Horeca King

Je kan bij Horeca King terecht voor veel verschillende soorten ventilatie- en afzuigsystemen. Denk hierbij aan dak- en buisventilatoren, afzuigmotoren en -kappen, afzuigingssystemen, afzuigboxen en geurfilterkasten. Weet je niet zeker wat voor afzuigsysteem je moet kopen? Ook dan kunnen we je verder helpen. Als we de details krijgen van het type keuken en naar wat voor ventilatiesysteem je op zoek bent, kunnen wij samen met je kijken welk systeem hier het beste bij past.

Wij leveren verschillende merken afzuiging zoals; Chaysol, Fischbach, Rosenberg, Ruck en Torin-Sifan, want deze merken staan hoog aangeschreven in de horeca branche.

Al onze producten voldoen natuurlijk aan de wettelijke gestelde regels, normen en bepalingen van de EU en de horecabranche. Onze producten kunnen worden ingezet voor in de horeca en de industrie, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.