Een horecakeuken moet praktisch zijn ingericht zodat de koks en het andere personeel er veilig, hygiënisch en snel kan werken. Je denkt dan al vaak aan goede kookplaten en handige voorbereidingstafels, maar waar je ook aan moet denken: regelaars kopen.

Regelaars kopen voor een veilige keuken

Simpelweg heb je een regelaar om dingen te regelen. Het is natuurlijk geen doen om elke ochtend en avond handmatig al je apparaten aan en uit te schakelen. Denk hierbij aan zaken die elektrisch lopen zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, maar ook het mechanisme van een gasfornuis wordt door middel van een regelaar geregeld. Een regelaar bestellen is dan ook belangrijk voor elk apparaat in een horecakeuken.

Regelaars bestellen doe je bij Horecaking.nl

Voor al je regelaars, kan je bij Horecaking.nl terecht. Wij streven ernaar om alleen producten aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, tegen de allerbeste prijs. Nu hebben wij ook een breed assortiment aan regelaars, zodat je alle benodigdheden voor je keuken, bij 1 webshop kunt bestellen.

Hierbij moet je denken aan een compacte 5 standenregelaar, voor inbouw- of opbouwmontage, waarbij de snelheid van spanningsregelbare motoren manueel kan worden geregeld. Of een 5 standenregelaar trafo, gebaseerd op het principe van spanningsregeling door middel van spaartransformatoren. En frequentieregelaars die een betrouwbare en intelligente motorstart en regeling aanbieden van 1 en 3-fase laagvermogensmotoren.

Andere type regelaars zijn bijvoorbeeld gasgebrekkleppen, die een binneninstallatie beveiligt bij het wegvallen van de gasdruk. Gaskleppen, die je als ondernemer verplicht moet monteren bij toestellen op gas. En werkschakelaars waarmee elektrische apparaten worden beschermd tegen de gevolgen van kortsluiting en overbelasting.

Een regelaar kopen kan simpel en snel
Kortom, bij Horecaking.nl is er genoeg keuze in regelaars voor allerlei verschillende doeleindes, in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van hoe groot de horecakeuken is en welke apparaten hierin zijn ingebouwd, kan je kiezen voor een aantal regelaars. Als je hulp wilt hebben bij het regelaars kopen, bijvoorbeeld over het type of het aantal volt, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Gasgebrekkleppen

De meeste keukens die in Nederland in de horeca gebruikt worden zullen werken aan de hand van gas. Dit is natuurlijk ideaal koken, echter moet je er wel voor zorgen dat je aan alle regelgeving voldoet. Een van de dingen die je zal moeten regelen is de aanschaf van een stel gasgebrek-kleppen. Dankzij deze kleppen zal je ervoor zorgen dat het risico op terugstroom van gas tot een minimum beperkt zal worden. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waar dit goed voor is, het is immers nooit goed als gas in de keuken kan komen. Al de gasgebrek-kleppen van Horecaking zijn gemaakt van ontzettend sterk materiaal en zij voldoen aan alle gestelde eisen die er maar bestaan op Europees niveau. Deze gasgebrek-kleppen kunnen in de fornuizen geplaatst worden om zo de druk van het gas te regelen. Voordeel van deze gasgebrek-kleppen is dat ze een zeer goedkope investering zijn, het is dan ook echt iets waar je eigenlijk niet over zou moeten twijfelen. Het aansluiten van deze kleppen is erg makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is het aandraaien van de klep. Heb je vragen over hoe je dit moet doen? Wend je dan tot onze klantenservice voor meer informatie.

Altijd de beste kwaliteit bij Horecaking.nl
Producten van Horecaking voldoen altijd aan alle mogelijke eisen, dit maakt het een ontzettend goede keuze. Onze gasgebrek-kleppen zijn gemaakt van een hoog kwaliteit materiaal, te weten RVS staal. Dit maakt het ideaal om toe te passen in de keuken, het roest immers niet en het is bestand tegen hitte. Dankzij de kleppen wordt het risico op terugstroom van het gas de wereld uit geholpen, hierdoor zal de keuken een stuk veiliger worden. Het is dus niet alleen een verplichting, het is ook een investering die je maakt voor een veilige werkplek. Onze gasgebrek-kleppen kunnen voor vrijwel elke soort gasleidingen gebruikt worden. Wil je hier meer over weten of wil je antwoord op de vraag of deze ook bij jouw keuken kunnen worden toegepast? Neem dan contact op met ons via de klantenservice, zo kunnen we jou van antwoord voorzien. Horecaking is er voor iedereen die op zoek is naar gasgebrek-kleppen en alle andere soorten horecaproducten!


Gaskleppen

Een keuken waar op gas wordt gekookt kan niet bestaan zonder goede gaskleppen. Een van de beste soort gaskleppen die men maar kan kopen voor in de keuken is natuurlijk de klep van Horecaking. Deze gaskleppen zijn altijd gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen, iedere horecagelegenheid heeft door de gaskleppen net even wat meer zekerheid bij het kopen. Al onze gaskleppen zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Het is zo dat je in Nederland verplicht bent als ondernemer om bij de toestellen waar op gas wordt gekookt gebruik te maken van deze gaskleppen, dit gezien de veiligheid. Door deze kleppen voorkom je dat de gasdruk op zal gaan bouwen als de afzuigmotor niet aan staat. Al deze kleppen komen achter elkaar te zitten, vervolgens wordt deze aangesloten op de afzuigmotor. Je raad het al, de kleppen gaan alleen open staan wanneer de afzuiging ook aan staat. Het grote voordeel van de kleppen is dat deze bestand zijn tegen onder andere vuur en hitte, hierdoor is het ideaal om te gebruiken voor bij het fornuis. Ze zullen na verloop van tijd niet beschadigen of vervormen door het ontzettend sterke staal wat wij gebruiken.

Een uitstekende kwaliteit, alleen bij Horecaking
De gaskleppen bij ons in het assortiment doen het niet alleen goed, maar ze kunnen ook nog eens gecombineerd worden met vrijwel alle soorten afzuigmotoren die hier op de site te vinden zijn. Door gebruik te maken van onze zal iedere horecazaak in Nederland voldoen aan de regelgeving, het is nu eenmaal een verplichting. Daarnaast is het ook een stuk veiliger in de keuken, opgehoopte druk kan natuurlijk ernstige gevolgen hebben. Dankzij de gaskleppen wordt het risico terugslag van het gas een stuk minder, brand moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Wij kunnen de kleppen altijd monteren als je hier zelf niet uit komt. De gaskleppen zijn te combineren met de afzuigmotoren van Horecaking. Neem hier dus ook zeker een kijkje om alles in een keer in te kopen. Mocht je vragen hebben over onze gaskleppen, wees dan niet bang en stuur gewoon een berichtje. Veiligheid is immers wel zo belangrijk in de keuken, wij willen hier altijd een helpende hand mee zijn.


Temperatuurregelaars

Een goed ventilatiesysteem zal nooit mogen ontbreken binnen een horecagelegenheid, dit is iets wat iedere ondernemer in de horecasector wel weet. Iedereen in de horecasector zal moeten voldoen aan bepaalde soorten verplichtingen die te maken hebben met de kwaliteit van de lucht. Zo volgt onder andere uit diverse soorten Europese dat de lucht in het pand schoon moet zijn. Bij het toepassen van bepaalde apparatuur is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheid tot het reinigen van de lucht. Omdat er een hele hoop horeca ondernemers zijn op zoek zijn temperatuur regelaars voor bij de machines hebben wij van Horecaking dit artikel voor je geschreven. We zullen je vandaag laten zien waarom je bij Horecaking op de juiste plek bent.

Ga voor Horecaking.nl voor jouw temperatuur regelaars
Dankzij temperatuur regelaars balken weet je zeker dat je op een eenvoudige wijze de temperatuur van bijvoorbeeld de ovens kunt controleren. Dit maakt het een stuk makkelijker om bepaalde temperaturen te bereiken bij het koken. Daar komt ook nog eens bij dat je bij de temperatuur regels van Horecaking altijd zal voldoen aan alle mogelijke eisen die er maar van kracht zijn binnen de horeca. Er zijn diverse soorten temperatuur regelaars te vinden in ons aanbod, door deze ruime keuze is het een stuk makkelijker om een keuze te maken. Kijk eens in het aanbod om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn die voor je open liggen.

Horecaking.nl is echt gericht tot de klant, wij zullen ons altijd verdiepen in jouw wensen en eisen voor de temperatuur regelaars. Wij vinden het super belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Iedere onderneming in de horecasector moet nu eenmaal voorzien kunnen zijn van de beste hoogwaardige producten. Door onze prettige communicatie en onze persoonlijke aandacht zal je bij Horecaking altijd op de juiste plek zitten. Neem vandaag nog een kijkje om te zien welke soorten temperatuur regelaars er te vinden zijn in het grote aanbod van Horecaking!