Woktafels van RVS

Goed materiaal is belangrijk in een goede keuken. Lekker eten is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de koks, maar deze hebben wel goed materiaal nodig om mee te kunnen werken. Daarnaast zorgt goed materieel ook voor een schone en veilige werkomgeving. Voor een Aziatische keuken kan je woktafels kopen bij Horeca King.

Woktafels kopen is belangrijk voor een goede Aziatische keuken
RVS woktafels zijn eigenlijk onmisbaar wanneer je een Oosterse horecakeuken wilt aanbieden. Zo kunnen de woktafels worden gebruikt om eten op voor bereiden, maar ook om wokbranders of eventuele andere apparatuur op neer te zetten. De Oosterse keuken staat bekend om haar pittige en unieke eten, het is daarom een must om goede woktafels aan te schaffen.

Verschillende soorten woktafels
We vinden het bij Horeca King belangrijk om iedereen kwalitatief hoogwaardig en duurzame producten aan te kunnen bieden, tegen een scherpe prijs. Daarnaast streven we er ook naar om een breed assortiment aan te bieden aan onze klanten, zodat we voor elke keuken passend meubilair hebben.

Zo kan je bij ons terecht voor woktafels zonder bodemschap van 500 mm diep, 600 mm diep, 700 mm diep en 800 mm diep. Vervolgens vallen al deze categorieën RVS woktafels weer in te delen in nog veel meer formaten; zoals allerlei soorten hoogtes en breedtes. Mocht je vragen hebben over woktafels bestellen of weet je niet zeker welke woktafel je moet aanschaffen, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Horeca King.

Voordelen van een RVS woktafel
Maar waarom zou je nou voor een RVS woktafel kiezen in plaats van andere materialen? RVS woktafels bieden veel gemak in de (Oosterse) keuken. Om te beginnen zijn de woktafels minimalistisch, wat ze heel praktisch in gebruik maakt. Geen overbodige vakjes en lades, gewoon een simpel tafelblad waar eten op kan worden bereid of waar wokpannen op geplaatst kunnen worden.

Daarbij zijn RVS tafels ook nog eens heel hygiënisch en veilig. Het roestvaste staal kan geen vlam vatten. Het materiaal is vrijwel onverwoestbaar. Ook als er een vloeistof op wordt gemorst, trekt dit niet in het materiaal. De woktafels kunnen gemakkelijk met een doekje en schoonmaak- of desinfectiemiddelen worden schoongemaakt.