Bevestigingsmaterialen

Een van de belangrijkste onderdelen binnen het runnen van een horecagelegenheid is de luchtkwaliteit in het pand. Door de Europese regelgeving zal men in het pand altijd moeten beschikken over een zuivere lucht. Dit is wel te begrijpen natuurlijk, het moet wel veilig zijn voor mensen die zich in het pand bevinden. Nu zijn de meeste keukens wel voorzien van de juiste afzuigkappen voor in de keuken. Echter zijn er nog altijd horecagelegenheden die op zoek zijn naar buizen en toebehoren, dit is dan ook precies waar wij van Horecaking mee kunnen helpen. Buizen en bevestigingsmaterialen zijn juist van cruciaal belang om de lucht naar buiten af te voeren. Het is namelijk niet de bedoeling dat alle vieze lucht weer in het pand terecht komt. Bij Horecaking ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten bevestigingsmaterialen, altijd weer voor een voordelige prijs. We zullen je eens laten zien waarom Horecaking voor jou de beste optie is.

Bevestigingsmaterialen – kwaliteit voor voordelige prijzen
Dankzij de bevestigingsmaterialen van Horecaking zal men voorzien zijn van de beste producten voor de bevestiging van de buizen. Je kunt de bevestigingsmaterialen combineren met alle soorten buizensystemen van Horecaking. Dit maakt het dan ook een uitstekende site om alles in een keer groot in te kopen. Men kan door het grote aanbod genoeg verschillende soorten maten bevestigingsmaterialen vinden. De materialen die wij gebruiken zijn normaal gesproken aluminium of gehard staal. Deze zijn prachtig om te zien en zullen voor een lange tijd meegaan, dit maakt het een ideale investering. Door te kiezen voor de bevestigingsmaterialen van Horecaking weet je zeker dat men de hoogste kwaliteit in handen heeft. Mocht je meer willen weten over een bepaald product of heb je vragen over bijvoorbeeld de afmetingen dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Horecaking staat elke dag weer klaar om iedere horecagelegenheid van de beste producten te voorzien, zo ook op het gebied van de bevestigingsmaterialen!

Flenzen bij Horecaking

Een goede afzuiginstallatie is natuurlijk van cruciaal belang voor iedere horecagelegenheid in Nederland. Ieder bedrijf in de zou dan ook moeten beschikken over een stel kwalitatief hoge buizen. Bij Horecaking ben je altijd aan het juiste adres voor flenzen die men kan gebruiken bij het bevestigen van deze buizen en toebehoren. Onze flenzen zijn er voor alle mogelijke soorten bevestigingsmogelijkheden, hierdoor is het een toevoeging voor vrijwel ieder soort buizenstelsel. Onze flenzen zijn vervaardigd uit het sterkste materiaal wat men kan vinden op de huidige markt. Door deze hoge kwaliteit zal men zeker weten dat het gaat om een investering waar de onderneming voor een lange tijd plezier van heeft. De flenzen zijn te combineren met alle mogelijke buizen van Horecaking. Let wel goed op de afmeting van de flenzen, anders zal het niet passen op de buizen. Toch een beetje zonde om een aankoop te maken die niet blijkt te passen.

Voordelen van onze flenzen
Een van de grootste voordelen van de aanschaf van flenzen op Horecaking is dat wij een aanzienlijk groot assortiment aan te bieden hebben. Dankzij dit grote assortiment is iedere keuken binnen no time voorzien zijn de juiste flenzen voor de buizen, zonder dat je in de knoop komt met de afmetingen en maten. Wil je trouwens nog veel meer producten vinden die men zeker in de keuken moet hebben? Dan moet je zeker even de rest van het aanbod bekijken, Horecaking staat namelijk niet voor niets bekend als een van de grootste aanbieders als het aankomt op alle mogelijke toepassingen in de horeca. Voor de specifieke maten van de flenzen kunt u altijd vragen stellen aan onze klantenservice. Heb je andere vragen over onze flenzen of wil je weten enkele dingen weten over de buizen die gebruikt kunnen worden? Ook voor deze vragen staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

Slangklemmen

Hier op de site van Horecaking.nl hebben we ontzettend veel soorten slangklemmen die je kunt gebruikten voor jouw horecagelegenheid. Lang niet iedereen weer waar een slangklem voor gebruikt kan worden, dit is niet bepaald handig. Het is tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen omtrent de slangklemmen bij ons op de site. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je kunt verwachten.

Waar een slangklem voor gebruiken?
Door het ontwerp van een slangklem zal je in staat zijn om een slang vast te zetten, zodat er geen vloeistof meer kan lekken door de slang. Veel slangklemmen worden gebruikt bij het vastzetten van slangen in de horeca, bijvoorbeeld slangen die dienen voor de watertoevoer. Elke keer dat je te maken krijgt met vloeistoffen die niet mogen lekken zal je baat hebben bij een slangklem.

Soorten slangklemmen – schroeftype & veertype
Omdat de vloeistof in slangen in elke situatie onder druk staat zal je de slangen wel vast moeten kunnen zetten, zonder dat de slang in een keer los komt. Dat is dan ook precies waar de slangklem voor gebruikt kan worden. Slangklemmen zijn er te vinden in twee soorten. Er is het band-gebonden schroeftype en het veertype. De slangklem met de band-gebonden schroef is vaak te vinden in de keukens. Deze zijn ideaal voor de slangen die een dikkere sluiting vereisten. Ook de soort met de schroef kan uitstekend worden gebruikt binnen de horecazaak. Bij Horecaking ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit die je maar kunt vinden, deze zekerheid is wel zo prettig.

Een slangklem is te vinden in allerlei soorten maten en vormen. Ze zijn gemaakt van een sterk soort metaal. Mocht je niet weten welk soort slangklem aansluit bij jouw horecagelegenheid dan kan je altijd advies vragen aan het team van Horecaking. Wij staan immers altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste tips en tricks. Wel zo prettig, zo weet je precies dat de slangklem goed vast zal zitten.