Etagères

Een horecakeuken wil je zo praktisch mogelijk inrichten. Op zo’n manier dat het personeel effectief en efficiënt kan werken, zodat het lekkerste eten klaargemaakt kan worden. Een product wat in geen enkele keuken mag missen, is een of meerdere etagères kopen.

Zonder etagère kopen, geen functionele keuken
In de horecakeukens wordt het massaal gebruikt om eten tijdelijk op neer te zetten. Als een kok klaar is met zijn of haar gerecht, kan het eten worden neergezet op de etagère. De obers kunnen vervolgens hier het eten zien staan en hun bestellingen ophalen voor de juiste tafel.

RVS etagères in verschillende soorten en maten

Wij zouden HorecaKing niet zijn als we niet meerdere soorten en maten etagères hadden, voor iedere horecagelegenheid hebben wij een etagère die erbij past. Om te beginnen zijn er natuurlijk verschillende formaten. Zodat een kleine keuken maar ook een hele grote keuken ruimte heeft voor een of meerdere etagères.

Daarnaast kan je bij HorecaKing keuze uit 4 modellen etagères. Ten eerste is er de normale etagère die bestaat uit een verdieping. Heb je geen ruimte voor twee etagères, maar heb je toch hetzelfde oppervlakte nodig? Kies dan voor de etagère met twee niveaus!

Voor nog wat extra luxe kan je kiezen voor verwarmde etagères. Deze zijn ideaal op drukke dagen. Het eten kan even blijven staan op de etagères, zonder dat het afkoelt. Zo hebben de obers genoeg tijd om het eten op te halen en hoeven de koks en de obers net iets minder rekening met elkaar te houden.

Voordelen van een RVS etagère
De etagères van Horeca King zijn allemaal gemaakt van RVS, oftewel roestvast staal. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zijn vrijwel onverwoestbaar. Een RVS etagère mag dan ook in geen enkele horecakeuken ontbreken! Voor vragen over RVS etagères en de mogelijkheden, kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.