Voorbereidingstafels

Goed eten krijg je natuurlijk niet zomaar. Je hebt ten eerste goede en ervaren koks nodig om een lekkere maaltijd te kunnen voorbereiden. Maar ook niet geheel onbelangrijk is goed en functioneel horecameubilair zodat de koks zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken.

RVS voorbereidingstafels kopen, het begin van een lekkere maaltijd

Het begin van een goede maaltijd begint vervolgens bij het voorbereiden van de ingrediënten. Een goede horecagelegenheid maakt natuurlijk zo veel mogelijk eten vers. Zo komen vlees, vis en groenten vaak als één geheel binnen en wordt daarvan vervolgens een lekkere maaltijd gemaakt. De groente moet gewassen geworden, de vis wordt gefileerd en het vlees gesneden. Deze voorbereiding wordt een stuk makkelijker als je beschikt over een goede voorbereidingstafel.

Verschillende soorten voorbereidingstafels kopen
Natuurlijk kan je bij HorecaKing terecht voor de allerbeste voorbereidingstafels voor in je keuken. Ten eerste is er keuze uit 3 soorten: een tafel voor groenten, eentje voor vis en eentje voor vlees. Vooral als je de ruimt ervoor hebt is het zeer aan te raden om voor elke categorie een aparte tafel aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat rauw vlees in aanmerking komt met je verse groenten. Ook voor vegetariërs en veganisten is het niet fijn als alles op 1 tafel verwerkt wordt.

Als je uit een van de 3 categorieën hebt gekozen, kan je in elke categorie nog kiezen uit 5 verschillende maten. Een tafel van 1200 x 700 x 900 mm groot tot eentje van 2000 x 700 x 900 mm groot, afhankelijk van je wensen kan je een keuze maken.

Voorbereidingstafels van RVS

Net zoals alle andere producten van HorecaKing, zijn ook onze voorbereidingstafels gemaakt van roestvast staal. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden en hygiënisch om mee te werken. Daarbij zijn ze vrijwel onverwoestbaar. Als je eenmaal een voorbereidingstafel gekocht hebt, gaat deze jaren mee. Heb je vragen over onze voorbereidingstafels of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.