Overzicht best beoordeelde horeca-afzuigboxen

Overzicht best verkochte horeca-afzuigboxen

Afzuigboxen aanschaffen

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met afzuigboxen kopen.

Waarom afzuigboxen kopen?

Een afzuigbox is een geïsoleerde box met een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de box zo goed als geen geluid maakt.

Er zijn veel soorten afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een afzuigbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van afzuigboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten afzuigboxen
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke afzuigbox werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige box, een softbox afzuiger of een dubbelwandige afzuigbox.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om afzuigkisten op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de afzuigbox. Er zijn veel mogelijkheden.


Aluminium afzuigboxen

Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Door deze mogelijkheid is iedere onderneming in de horecasector in staat om zijn of haar pand te voorzien van de beste luchtkwaliteit die men maar kan realiseren in het betreffende pand. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van aansluitingen ben je bij ons aan het juiste adres voor alle mogelijke bijkomende spullen. Denk hier met name aan de buizen die kunnen worden aangesloten aan de afzuigboxen.

De aluminium afzuigboxen zijn voorzien van centrifugaal ventilatoren en voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Door deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is iedereen in staat om de luchtkwaliteit te verzekeren in het pand. Al onze producten zijn voorzien van de juiste certificaten, hiermee weet je zeker dat ze aan alle mogelijke eisen zullen voldoen. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dit maakt deze afzuigboxen de beste aanvulling voor bij jou in de keuken. De hoge kwaliteit in combinatie met de vele andere voordelen zorgen ervoor dat dit een must is voor in de keuken.

De complete gamma aan aluminium afzuigboxen, van 1000 m3/h tot 23020 m3/h, is tot 95% vanuit voorraad leverbaar. Dit zorgt ervoor dat ook jij de afzuigboxen vandaag nog kunt bestellen. Op de site kan je zien of de producten in het assortiment leverbaar zijn, kijk hier even goed naar voordat je besluit om een stel afzuigboxen te bestellen. Binnen no time kan je aan de slag om de luchtkwaliteit te bevorderen in het pand.

De boxen zijn voorzien van een compact design. Daarnaast staan de boxen bekend om hun laag geluidsniveau, hierdoor zullen de gasten in het pand geen last hebben van het geluid van de afzuiging. De afzuigboxen kunnen gebruikt worden voor zowel een binnen- als een buitenopstelling. De toelaatbare temperatuur van de verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C, dit maakt het optimaal bij te stellen voor bij jou in de keuken. Voor de beste kwaliteit producten ben je bij Horeca King aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in het assortiment om te ontdekken welke soort afzuigboxen er op dit moment allemaal in het assortiment beschikbaar zijn. Voor vragen omtrent onze afzuigboxen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan aluminium afzuigboxen!


Chaysol afzuigboxen

Afzuigbox met direct gedreven centrifugaal ventilator in een box uit één stuk met ronde aansluiting.
Deze box is voorzien van een direct gedreven ventilator en volledig geïsoleerd. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, hierdoor zal je voorzien zijn van een ontzettend hoge kwaliteit aan materialen. Deze keuze voor deze materialen heeft ervoor gezorgd dat iedereen in de horecasector over de juiste apparaten kan beschikken als het aankomt op de luchtkwaliteit. Mocht je bepaalde vragen hebben over een van onze producten dan is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Afzuigbox met direct gedreven centrifugaal ventilator in een box uit één stuk.
Deze box is voorzien van een direct gedreven ventilator en volledig geïsoleerd. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, hierdoor weet je zeker dat je de beste kwaliteit in handen hebt die je op dit moment maar kunt kiezen. Deze afzuigboxen zijn hierdoor de ideale investering om te maken voor bij jou in het bedrijfspand. Neem snel een kijkje op deze pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn voor een box die direct is gedreven door een centrifugaal ventilator.

Afzuigbox voorzien van schoepenwiel met grote achterover gebogen schoepen.
Afzuigbox met ronde aansluitingen. ventilator voorzien van schoepenwiel met grote achterover gebogen schoepen. schoepen makkelijk schoon te maken. deze afzuigbox is ontwikkeld voor ventilatie van professionele keukens, restaurants, kantoren en winkels. ook kan hij worden ingezet voor andere industriële toepassingen. de box is opgebouwd uit aluminium profielen en extra dikke panelen waar 25 mm vuurbestendig isolatiemateriaal tussen zit. de kast is hierdoor ook zeer stil. op de inblaas en de uitblaas van de box zit een ronde flens. de centrifugale ventilator heeft een hoogwaardige voetmotor die zich in de luchtstroom bevindt. de beschermklasse is ip 55. ook het aansluitkastje heeft beschermklasse ip 55. de temperatuur waarbinnen deze ventilator kan werken ligt voor de 230 volt uitvoering op -40° tot +60°C. voor de 400 volt uitvoering is dit tussen -20° en +40°C. De hoeken van de box zijn uitgevoerd in hard kunststof. tevens is de box uitgevoerd met ophangogen.

Afzuigbox met een door een buitenpoolmotor gedreven ventilator in een demontabele, dubbelwandige, geïsoleerde box.
De ventilator is direct gedreven en heeft voorover gebogen schoepen. de afzuigboxen kunnen bijvoorbeeld worden toegepast in professionele keukens, restaurants, kantoren en winkels. de isolatiewaarde is hoog doordat de kast dubbelwandig is. hij is makkelijk schoon te maken en kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd. geheel te demonteren. de aanzuigopening is rechthoekig en is voorzien van een flens. ook de uitblaasopening is rechthoekig. de afzuigbox is opgebouwd uit gegalvaniseerd plaatmateriaal. direct gedreven ventilator, gesloten motor, thermische beveiliging, luchttemperatuur van -20˚C tot +60˚C. Kiezen voor Horecaking zorgt ervoor dat je altijd weer kan zorgen voor de beste luchtkwaliteit die je maar kunt krijgen in het pand. Dit is fijn voor zowel de werknemers als voor alle gasten, het is immers wel de bedoeling dat iedereen frisse lucht kan inademen.

Afzuigbox met direct gedreven ventilator met EC motor IP55/V5.
D beschermklasse is ook wel te kenmerken als een IP 55. Ook het aansluitkastje is voorzien van de beschermklasse IP 55. De tem-peratuur waarbinnen deze ventilator kan werken ligt voor de 230 volt uitvoering op -40° tot +60°C. voor de 400 volt uitvoering is dit tussen -20° en +40°C. De hoeken van de box zijn uitgevoerd in hard kunststof. Door deze hoogwaardige materialen weet je zeker dat je te maken hebt met een aan-zienlijk hoge kwaliteit op het gebied van luchtafvoer.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan Chaysol afzuigboxen!


Fischbach afzuigboxen

Ondernemers in alle mogelijke soorten sectoren zullen er alles aan moeten doen om de luchtkwaliteit bij hen in het pand te optimaliseren. Een van de meest eenvoudige manieren om hiervoor te zorgen is door te gaan voor de Fischbach afzuigboxen van Horeca King. Horeca King is de aanbieder op het gebied van apparatuur voor in de horeca of voor in andere sectoren. Tijd om meer te weten te komen over de bijzondere Fischbach afzuigboxen bij ons in het assortiment.

De Fischbach afzuigboxen van Horeca King
De Fischbach afzuigboxen zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. de aluminium afzuigbox is voorzien van een Fischbach ventilator met voorwaarts gebogen schoepen en met disc-rotor motor / eg disc-rotor-motor, die is geplaatst in de lucht, is een perfecte oplossing voor elk toepassingsgebied van toepassing op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning technologie als voor de installatie in verwarming-en ventilatie-boxen. Zelfs op industriële toepassing, zoals machines en plant engineering.

Met de CE/CFE-serie, de Stad biedt een breed scala aan compacte fans / radiale ventilatoren met één inlaat-en interne Disc-Rotor Motor voor een opdracht op verschillende ventilatie-toepassingen in het veld van AHU of machines en plant engineering. Vooral de dubbele akoestische ontkoppeling biedt een zeer stille werking, zoals in het gebied van de winning systemen op de werkplekken.

Fischbach ventilatoren zijn ideaal met hun hoge beschermingsgraad IP 65 en stabiliteit van de temperatuur. Dankzij deze vele mogelijkheden zal ook jij in staat zijn om de luchtkwaliteit bij jou in het pand echt tot in de puntjes te regelen. De vele opties zorgen ervoor dat iedere ondernemer voorzien kan zijn van de beste afzuigingsinstallatie, of dit nu voor de horeca of voor een andere sector is.

Voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Hierdoor zal iedereen bij jou in het pand in staat zijn om ten tijde van een inspectie het apparaat schoon te maken en uit te stallen. Deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is precies wat de Fischbach afzuigboxen zo bijzonder maakt ten opzichte van andere merken en apparaten. ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dit maakt het mogelijk om de luchtkwaliteit in het pand te regelen, zonder dat de mensen in het bedrijf of dat de gasten hier last van ondervinden. De complete gamma aan Fischbach afzuigboxen, van 1240 m3/h tot 23020 m3/h, is tot 95% vanuit voorraad leverbaar.

Compact design, laag geluidsniveau, binnen- en buitenopstelling, aluminium almg3, uitstekend regelbaar, ontworpen voor continubedrijf. De maximaal toelaatbare omgevingstemperatuur tot 80°C. de Fischbach schijf rotor van de motor tegen oververhitting beschermd is door een thermisch contact. De afzuigboxen met een fischbach ventilator zijn ook verkrijgbaar als uitvoering in roestvrij staal (V2A/V4A). Dit laatste model is ontzettend sterk en zal voor een geruime tijd meegaan, al geldt dit natuurlijk ook voor de andere modellen. Vragen omtrent de ventilatoren of de afzuigboxen in het algemeen kunnen natuurlijk altijd gesteld worden aan ons team. Wij zullen ons best doen om je zo snel mogelijk verder te helpen. Door de hoge kwaliteit in combinatie met de beste service weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan Fischbach afzuigboxen!


Geïsoleerde afzuigboxen

Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Dankzij deze optie is ieder bedrijf in de horeca of in een ander sector in staat om zijn of haar pand te voorzien van een hoge luchtkwaliteit. Dit is voor zowel de gasten als voor de medewerkers van het bedrijf wel zo prettig. Naast de vele mogelijkheden voor de afzuigboxen zal je bij ons talloze producten kunnen vinden die in combinatie met de afzuigboxen kunnen worden gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de aansluitingen of de buizen te kopen voor de afzuigboxen.

De aluminium afzuigboxen zijn voorzien van centrifugaal ventilatoren en geïsoleerd met kwalitatieve, duurzame, geluiddempende noppenfoam. Voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dankzij al deze voordelen zal iedereen in ons land in staat om de luchtkwaliteit echt naar het volgende niveau te tillen voor in het pand. Alle producten die men bij ons op de site kan kopen zijn voorzien van de juiste certificaten, dit verzekerd je van de meest optimale kwaliteit die men maar kan vinden. Dankzij het zeer laag geluidniveau zullen de klanten geen last hebben van het geluid wanneer de afzuigboxen in gebruik worden genomen. Deze voordelen maken de afzuigboxen van Horeca King de juiste investering om te maken. Ook jij kunt iedereen in het pand voorzien van heerlijk frisse lucht.

De complete gamma aan aluminium afzuigboxen, van 1000 m3/h tot 23020 m3/h, is tot 95% vanuit voorraad leverbaar. Ons grote assortiment maakt het onder andere mogelijk om in een keer een grotere partij in te kopen. Mocht je op zoek zijn naar meerdere afzuigboxen dan is dit geen enkel probleem.

De boxen zijn te kenmerken aan het compact design. Daarnaast staan de boxen bekend om hun laag geluidsniveau. De afzuigboxen kunnen gebruikt worden voor zowel een binnen- als een buitenopstelling. De toelaatbare temperatuur van de verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C, dit maakt het optimaal voor bij jou in het pand. Door zelf een kijkje te nemen op de site zal je in een oogopslag kunnen zien welke afzuigboxen er allemaal beschikbaar zijn. Voor je het weet is ook jouw pand voorzien van de beste kwaliteit afzuigboxen die men op dit moment maar kan vinden!

Klik hier en bekijk ons aanbod aan geïsoleerde afzuigboxen!


Hittebestendige afzuigboxen

Als je op zoek bent naar de beste hittebestendige afzuigbox dan zal je niet meer verder hoeven te zoeken. Door te kiezen voor Horeca King weet je zeker dat je de beste kwaliteit in handen zult hebben die men maar kan vinden. Deze afzuigbox kan gebruikt worden tot 120°C mediumtemperatuur. Dit is veruit genoeg voor de meeste horecagelegenheden in het land. De motor zorgt voor een luchtstroom naar buiten toe, hierdoor zal de vettige lucht altijd het pand kunnen verlaten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de kwaliteit van de lucht in het pand op de meest optimale manier geregeld zal zijn. Deze afzuigbox is voorzien van een speciale condensatie- en vet-afvoer klep, dit maakt het mogelijk om hem snel en eenvoudig schoon te maken. De ventilatorunit is buiten draaibaar, uiteraard voorzien van een regelbare snelheid. Voor jouw bedrijf is dit dé beste investering die er maar gemaakt kan worden. Kiezen voor deze afzuigbox voorziet je van een uitstekende hittebestendige werking voor in het pand.

Voor de bedrijven die zoeken naar een hittebestendige afzuigbox zal er niet meer verder gezocht hoeven worden. De producten van Horeca King staan namelijk bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit in combinatie met de beste kwaliteit materialen. Deze speciale hittebestendige afzuigbox is voorzien van een vetopvangbak met afvoer, dit verzekerd je van een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De bak kan snel en eenvoudig geleegd worden, dit maakt het reinigen net even iets eenvoudiger dan voorheen. De afzuigbox is voorzien van 30 mm isolatie voor optimaal gebruik. De motor zorgt voor een luchtstroom naar buiten toe, hierdoor zal de vettige lucht niet meer in het pand te vinden zijn. Dankzij de regelbare snelheid heb je controle over het gebruik van deze afzuigbox. De metalen behuizing verzekerd je van een lange levensduur. Een van de beste investeringen die men maar zou kunnen maken in het bedrijf.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan hittebestendige afzuigboxen!


Lege afzuigboxen

Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Door de keuzemogelijkheid op te nemen zal je in staat zijn om meer controle uit te oefenen over het gebruik van de luchtkanalen bij jou in het pand. De vele aansluitingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedere horecagelegenheid voorzien kan zijn van de beste kwaliteit afzuigboxen. De lege stalen afzuigboxen zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren. Door het compacte design is het een apparaat wat nagenoeg geen ruimte zal innemen in het bedrijf. De binnen opstelling in combinatie met het gegalvaniseerd staal verzekerd je van een aankoop waar je voor een lange tijd gebruik van zal kunnen maken. Deze afzuigboxen zijn speciaal ontworpen voor een continubedrijf. Neem snel een kijkje in het assortiment om zelf te ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van lege afzuigboxen. Heb je vragen over bepaalde specificaties van de afzuigboxen dan staat ons team altijd klaar om je te helpen met bepaalde vragen. Dankzij de afzuigboxen van Horeca King zal ook jij de luchtkwaliteit in het betreffende pand naar het volgende niveau kunnen tillen.

Ondernemers doen er verstandig aan om de luchtkwaliteit onder handen te nemen bij hen in het pand. Dit is dan ook de reden dat Horeca King altijd voor je klaarstaat voor alle mogelijke soorten apparatuur. Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. De lege aluminium afzuigboxen zijn voorzien van inspectieluiken, voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Zoals je wel kunt begrijpen maakt dit het een stuk eenvoudiger om alles ten tijde van een inspectie open te halen. Deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zal zeker van pas komen bij hou in het pand. De boxen van Horeca King zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren, dit uiteraard om optimaal gemak te bieden bij het gebruik. De compacte vormgeving in combinatie met de keuze voor aluminium almg3 zorgt ervoor dat je net even wat meer zekerheid hebt over de aankoop die je maakt. De afzuigboxen zijn ontworpen voor continubedrijf en kunnen gebruikt worden voor een binnen- en buitenopstelling.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan lege afzuigboxen!


Rosenberg afzuigboxen

Ondernemers die hun horecazaak willen voorzien van de meest frisse lucht mogelijk in het pand zullen al snel uitkomen bij Horeca King. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke apparaten die gebruikt kunnen worden ter zuivering van de lucht. Zo kan je bijvoorbeeld terecht voor de professionele Rosenberg afzuigboxen. Dankzij de afzuigboxen zorg je ervoor dat iedereen in het pand heerlijke frisse lucht in kan ademen. Alle vieze of vettige lucht zal via een buizensysteem het pand verlaten. Hieronder vind je meer over deze mogelijkheid.

Deze afzuigbox is regelbaar middels trafo, frequentieregelaar en elektronische regelaars. Dit maakt het mogelijk om jouw gebruik van de afzuigbox veel beter af te stemmen op wat je zoekt. De divers functiemogelijkheden zorgen ervoor dat je in staat bent om deze boxen zowel voor een binnen- als voor een buitenopstelling te gebruiken. De diverse series beveiliging door thermocontact maken het mogelijk om jouw apparaat in de meest veilige wijze ooit te gebruiken. Deze afzuigbox is beschikbaar in 230 volt (1-fase) en 400 volt (3-fase). Kies wat het beste aanpast bij jouw horecazaak. De toe te passen ventilatoren zijn de drae / drad en dhae / dhad. Dankzij de zelf smerende lagers zal je op het gebied van onderhoud bijna niets meer zelf hoeven doen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om alles schoon te maken wanneer dit nodig is. Heb je vragen over een van onze Rosenberg afzuigboxen? Wees dan niet bang om deze te stellen aan een van onze professionals. Zij zullen je altijd verder helpen op het gebied van afzuigboxen en toebehoren voor in de horeca. Dit is dan ook waar Horeca King echt om bekend staat!

Klik hier en bekijk ons aanbod aan Rosenberg afzuigboxen!


Stalen afzuigboxen

Luchtkwaliteit is voor ondernemers in de horecasector, zij zullen er dan ook alles aan moeten doen om de luchtkwaliteit in het betreffende pand op de juiste wijze te regelen. Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Dit maakt het mogelijk om deze aan te sluiten op een reeds bestaand kanaalwerk, hierdoor is het een relatief kleine investering om te maken. Een investering die het overigens meer dan waard is, al helemaal als het op luchtkwaliteit aankomt.

De stalen afzuigboxen zijn voorzien van centrifugaal ventilatoren en voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden. Dankzij deze gebruiksvriendelijkheid zullen de afzuigboxen veel gemakkelijker gebruikt kunnen worden in het betreffende pand. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dit zorgt ervoor dat zowel de gasten als de werknemers geen last hebben van het geluid, zij kunnen gewoon hun dagelijkse bezigheden voorzetten.

De complete gamma aan stalen afzuigboxen, van 250 m3/h tot 7000 m3/h, is vanuit voorraad leverbaar. Ons assortiment zorgt ervoor dat iedere onderneming in de horecasector in het land binnen no time over de juiste apparatuur zal kunnen beschikken. De uitstekende materialen in combinatie met de vele functiemogelijkheden zorgen ervoor dat Horeca King de beste aanbieder is voor deze apparatuur. De ‘special’ kunnen wij snel en flexibel in kleine tot grote series produceren. Meer informatie over deze special kan je altijd aanvragen bij ons team, zij zullen je altijd verder kunnen helpen met bepaalde vragen.

Deze afzuigbox is ontworpen aan de hand van een compact design, hierdoor heb je nagenoeg niet door dat de box in het pand hangt. Door het laag geluidsniveau zal je jouw afzuigbox heel de dag aan kunnen laten staan, zonder dat mensen hierover zullen klagen. De toelaatbare temperatuur van de verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C. Deze temperatuur is overigens altijd regelbaar. Hierdoor hou je zelf de controle over wat er gebeurt met de afzuigbox. Dit product is speciaal ontworpen voor een continubedrijf. Neem zelf een kijkje in het assortiment en kies vandaag nog voor Horecaking King om ook de beste afzuigboxen van dit moment bij jou in het pand te installeren. Zo kan ook jij zorgen voor de meest hoge luchtkwaliteit die men maar kan realiseren voor in de horeca.

Klik hier en bekijk ons aanbod aan stalen afzuigboxen!