Functioneel meubilair voor elke horecakeuken
Een goede horecakeuken is niet compleet zonder goed materiaal. Hierbij moet je natuurlijk denken aan goed keukenapparatuur zoals kookplaten en afzuiging. Maar ook het keukenmeubilair kopen speelt een belangrijke rol. De term keukenmeubilair is heel breed. Hier valt eigenlijk alles onder dat te maken heeft met de verdere inrichting van de keuken in een horecagelegenheid.

Wat voor soorten meubilair zijn er?
Maar wat voor soorten keukenkasten en andere benodigdheden kan je dan kopen bij Horeca King? We hebben een breed assortiment met veel verschillende soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan standaard werktafels. Deze kunnen heel functioneel worden ingezet. Met een groot blad bovenop en onderaan nog een verdieping waar spullen kunnen worden neergezet.

Ook serveerwagens zijn bij ons verkrijgbaar, ideaal wanneer meerdere dienbladen of schalen tegelijk moeten worden verplaatst. Door de wielen onder de serveerwagens rijd je binnen no-time van A naar B. Verder moet je denken aan alles zo groot als voorraadkasten tot dingen zo klein en ingewikkeld als kranen. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit: warmhoudkasten, stellingen, regaalwagens, schuifdeurkasten, afvoertafels, etagères, frietuitschepbakken, afvalbakken, bakken en deksels, woktafels, achterwanden en vetafscheiders.

RVS meubilair van hoge kwaliteit
De meubels in een horecakeuken moeten iets meer tegen een stootje kunnen dan normaal meubilair. Het moet goed kunnen tegen de vieze en vettige dampen die vrijkomen in een keuken. Daarbij is ook hygiëne heel belangrijk in een horecagelegenheid. Meubilair moet je makkelijk schoon kunnen maken zonder dat het in het materiaal kan trekken.

Daarom is al het meubilair van Horeca King gemaakt van RVS, oftewel roestvast staal (of roestvrij staal in de volksmond). Op de lange termijn kan RVS sporen van roest gaan tonen, maar over het algemeen is RVS onverwoestbaar. RVS meubilair dat in horecakeukens wordt gebruikt, staat altijd binnen waardoor de omstandigheden niet snel zullen zorgen voor aantasting van het materiaal.

Zou je hout gebruiken in een keuken, dan zorgt dit voor brandgevaar en het hout kan heel gemakkelijk en snel gaan schimmelen in een vochtige ruimte. Daarbij trekken materialen ook in het hout waardoor het heel erg gaat stinken. RVS is daarom de beste en meest schone optie voor elke keuken, en dit alles is verkrijgbaar bij Horeca King.
 
 
Bordenwarmers
Veel horeca gelegenheden krijgen er wel eens last van, het fenomeen dat de borden te snel afkoelen. Dit is natuurlijk helemaal niet prettig, als mensen bij je komen eten willen ze namelijk wel warm eten voor hun neus krijgen. Om je borden toch nog een beetje warm te houden is het verstandig om de investering te maken in bordenwarmers. Deze verwarmer zorgt ervoor dat al jouw gerechten voortaan wel gewoon warm blijven. Bij Horeca King ben je aan het juiste adres voor alle soorten apparatuur in de horeca. Laten we eens kijken wat het voordeel is van deze verwarmer.

De voordelen van bordenwarmers
Het grootste voordeel van bordenwarmers is natuurlijk dat je gasten altijd weer een goed warm bord voor hun neus krijgen. Voor de gerechten die heet gegeten moeten worden is dit een groot voordeel, zo kan je het eten warm houden terwijl de andere gerechten nog klaargemaakt worden. Voor de klant is dit wel zo prettig, zij hebben immers geen zin in een koude biefstuk. Door voor jouw horeca gelegenheid ook bordenwarmers te kopen is het mogelijk om al je gasten met een glimlach naar huis te sturen na het eten.

Bij Horeca King vind je nog veel meer soorten apertuur die je zeker niet mag missen, voor de horeca eettenten in Nederland is dit dan ook dé site om al je investeringen op te doen. Al onze bordenwarmers zijn altijd van de meest hoge kwaliteit die je maar kunt vinden. Dit zorgt er dan ook voor dat je veel langer plezier zult hebben over je aankoop. Mocht je nog vragen hebben over de bordenwarmers die je hier ziet staan dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze werknemers.
 
 
Cheftafels
Om jouw personeel in de keuken te voorzien van de meest prachtige tafels om ze zo op een prettige manier aan het werk te laten gaan is het aan te raden om te kiezen voor speciale chef tafels. Dankzij een goed stel sterke chef tafels zal de keuken veel prettiger zijn om te gebruiken. We hebben dan ook goed nieuws voor je, bij Horecaking ben je namelijk aan het juiste adres belandt voor alle soorten chef tafels voor in de keuken voor iedere horecazaak. Wat zijn de redenen dat je voor ons moet kiezen en wat voor soort tafels zijn er dan? Lees verder om hier antwoord op te krijgen!

Alle soorten cheftafels
Bij Horecaking zal je diverse soorten chef tafel aantreffen die een ideale toevoeging zijn voor in de keuken in de horeca. Onze werkbladen bestaan uit de beste kwaliteit Rvs staal, je weet dus zeker dat je te maken hebt met kwaliteit. Het is bij chef tafels belangrijk dat je ze kunt blijven schoonmaken, vooral na een avond intensief koken. Door dit Rvs zal dit geen enkel probleem meer opleveren, het is een perfecte toevoeging voor iedere horecagelegenheid met een keuken. Dit in combinatie met het feit dat onze Rvs chef tafels een kraan met wasbak hebben. Door middel van deze toevoeging zal de chef vlot aan het werk kunnen gaan, hij kan gelijk zijn pan vullen met water of zijn pannen afwassen. De chef tafels van Horecaking maken het voor iedere horecakeuken in het land mogelijk om voorzien te zijn van de beste kwaliteit. Dit maakt Horecaking dan ook zo bijzonder, tevens zal je bij ons altijd weer een mooie prijs aantreffen. Kijk anders eens door het aanbod chef tafels, door te kijken naar de soorten die er beschikbaar zijn kan je een beetje in gaan zien over wat voor voordelen het zal opleveren voor bij jou in de keuken. Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze mensen van de klantenservice, zij zullen je vervolgens verder helpen. Horecaking, de plek voor de beste chef tafels in de horeca.
 
 
Etagères
Een horecakeuken wil je zo praktisch mogelijk inrichten. Op zo’n manier dat het personeel effectief en efficiënt kan werken, zodat het lekkerste eten klaargemaakt kan worden. Een product wat in geen enkele keuken mag missen, is een of meerdere etagères kopen.

Zonder etagère kopen, geen functionele keuken
In de horecakeukens wordt het massaal gebruikt om eten tijdelijk op neer te zetten. Als een kok klaar is met zijn of haar gerecht, kan het eten worden neergezet op de etagère. De obers kunnen vervolgens hier het eten zien staan en hun bestellingen ophalen voor de juiste tafel.

RVS etagères in verschillende soorten en maten
Wij zouden HorecaKing niet zijn als we niet meerdere soorten en maten etagères hadden, voor iedere horecagelegenheid hebben wij een etagère die erbij past. Om te beginnen zijn er natuurlijk verschillende formaten. Zodat een kleine keuken maar ook een hele grote keuken ruimte heeft voor een of meerdere etagères.

Daarnaast kan je bij HorecaKing keuze uit 4 modellen etagères. Ten eerste is er de normale etagère die bestaat uit een verdieping. Heb je geen ruimte voor twee etagères, maar heb je toch hetzelfde oppervlakte nodig? Kies dan voor de etagère met twee niveaus!

Voor nog wat extra luxe kan je kiezen voor verwarmde etagères. Deze zijn ideaal op drukke dagen. Het eten kan even blijven staan op de etagères, zonder dat het afkoelt. Zo hebben de obers genoeg tijd om het eten op te halen en hoeven de koks en de obers net iets minder rekening met elkaar te houden.

Voordelen van een RVS etagère
De etagères van Horeca King zijn allemaal gemaakt van RVS, oftewel roestvast staal. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zijn vrijwel onverwoestbaar. Een RVS etagère mag dan ook in geen enkele horecakeuken ontbreken! Voor vragen over RVS etagères en de mogelijkheden, kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
 
Spijlenroosters
In de keuken heb je altijd weer een hoop spullen staan, denk bijvoorbeeld maar aan alle pannen die je gebruikt voor bij het koken. Je hebt als horecaondernemer altijd weer een hoop gedoe en tijd wat je spendeert in het opruimen van deze dingen. Om dit probleem te voorkomen is het wel zo handig om een aantal spijlenroosters te laten plaatsen, zo heb je net even iets meer opslag. Wij kunnen je hiermee helpen, bij Horecaking zit je altijd goed als het aankomt op spijlenroosters voor in de horeca. Roosters die niet alleen gemaakt zijn van duurzaam en sterk materiaal, maar die ook bestand zijn tegen hitte. Hierdoor kunnen ze boven onder andere de bakplaten geplaatst worden. We zullen jou laten zien wat de voordelen zijn van het kopen van spijlenroosters bij Horecaking!

Nooit meer problemen met ruimte tekorten
Hier op de pagina kan je alle soorten spijlenroosters zien die wij in het aanbod beschikbaar hebben. Onze roosters zijn allemaal gemaakt van Rvs staal. Dit is natuurlijk ideaal materiaal om mee te werken. Op de eerste plaats is dit materiaal erg stevig in verhouding tot ander staal, je kan hierdoor een groot gewicht op de roosters plaatsen zonder dat dit problemen oplevert. Daarnaast kan je Rvs staal zonder enige problemen makkelijk schoonmaken. Wanneer je de roosters boven de bakplaten ophangt kunnen deze nog wel eens vettig worden, deze kunnen gewoon worden schoongemaakt met water en schoonmaakmiddel. Ook weet je dat de roosters door de professionele uitstraling geen afbreuk zullen doen aan de rest van de keuken. Horecaking is niet alleen de beste op het gebied van roosters, maar we hebben ook nog eens de meest lage prijzen. Onze voordelige prijzen in tegenstelling tot andere aanbieders zorgen ervoor dat je heel de keuken kunt voorzien van de beste roosters. Koop vandaag nog onze roosters voor in de keuken wanneer je een opgeruimde plaats wilt verzorgen voor het personeel, spullen hoeven niet meer op de grond te staan. Het is natuurlijk een stuk professioneler en het is wel zo handig voor bij het werk. De roosters kunnen zeer lang zijn, dit kan je altijd zelf kiezen. Deze vrijheid in keuze is dan ook wat ons zo uniek maakt voor de roosters. Horecaking is dé plek als je op zoek bent naar spijlenroosters om te zorgen voor net even wat meer gemak in de keuken.
 
 
Stellingen
Er staan een hoop dingen in de keuken, van pannen tot aan borden. Je hebt als horecaondernemer toch wel de verplichting om ervoor te zorgen dat alles op een ordelijke manier een plekje krijgt in de keuken. Om chaos in de keuken te voorkomen is het verstandig om een stel stellingen te kopen voor in de horecazaak. Wij kunnen je hiermee helpen, bij Horecaking ben je namelijk op het juiste adres voor de beste stellingen voor in de horeca. Stellingen die niet alleen gemaakt zijn van duurzaam en sterk materiaal, maar die er ook nog eens mooi uitzien. Laten we eens gaan bekijken wat nu eigenlijk de voordelen zijn van het kopen van stellingen bij Horecaking!

Altijd genoeg ruimte door onze stellingen
Zoals je hier op de site kan zien zijn er diverse soorten stellingen beschikbaar waar men uit kan kiezen. Onze stellingen zijn allemaal gemaakt van Rvs staal. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Op de eerste plaats is dit materiaal ontzettend stevig, je zal dus lang plezier hebben van de stellingen in de keuken. Daarnaast kan je Rvs staal zonder enige problemen schoonmaken. Na verloop van tijd zullen hier toch etensresten op komen, deze kunnen gewoon worden schoongemaakt met water en schoonmaakmiddel. Aangezien onze stellingen geheel passen bij de horecazaken weet je zeker dat ze hun taak zullen vervullen. Horecaking is niet alleen de beste op het gebied van stellingen, maar ook nog eens een van de meest voordelige. De prijzen zijn een stuk lager in tegenstelling tot andere aanbieders, hierdoor kan je groot inkopen. Koop vandaag nog onze stellingen voor in de keuken als je het beu bent dat er overal pannen, borden en andere spullen rond het aanrecht slingeren. Het oogt niet alleen professioneel maar het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Sommige van onze stellingen zijn bijna 2 meter hoog, hierdoor zal je altijd genoeg ruimte hebben om je spullen in op te bergen. Horecaking is er voor iedere horecaondernemer die graag zijn zaak wilt voorzien van de beste kwaliteit spullen.
 
 
Tafelonderstellen
Bij het succesvol inrichten van een horecakeuken komt nogal wat kijken. Natuurlijk is het personeel het belangrijkst, goede koks zorgen ervoor dat er lekker eten op tafel verschijnt, maar het materiaal waarmee het personeel moet werken is net zo belangrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van RVS tafelonderstellen, die voor meerdere doeleindes kunnen worden ingezet.

Tafelonderstel kopen voor je horecakeuken
Een tafelonderstel is een van de basisitems die je nodig hebt in een horecakeuken. In principe is een tafelonderstel niets meer dan en RVS frame dat multifunctioneel kan worden ingezet, afhankelijk van de wensen in je keuken.

Verschillende tafelonderstellen bestellen
Zoals je van ons gewend bent, kan je meerdere soorten en maten tafelonderstellen bestellen bij HorecaKing. Ten eerste zijn al onze producten natuurlijk van hoge kwaliteit en bieden wij ze tegen een goede prijs aan, ze voldoen aan alle wettelijke normen en bepalingen en zijn van Europese komaf.

De keuze die je eerst moet maken bij een tafelonderstel kopen, is of je er eentje met of zonder bodemschap wil. In een kleinere keuken kan het handig zijn om op deze manier een extra opslagplank te hebben, maar andere vinden het juist weer onhandig omdat je natuurlijk wel moet bukken om erbij te kunnen. Het ligt dan ook helemaal van jou wensen en eisen en dat van je personeel af wat voor je type je wilt bestellen. Er zijn natuurlijk ook meerdere formaten te koop, ook de keuze hierin is weer geheel persoonlijk.

Vervolgens moet je kiezen wat je op het tafelonderstel wilt plaatsen. Bij HorecaKing hebben we zeer praktische polyethyleen werkbladen die dankzij hun 4 RVS hoeken gemakkelijk op de tafelonderstellen kunnen worden geplaatst. Maar er zijn ook mogelijkheden om RVS bakken erop te plaatsen of een ander soort tafelblad.

Tafelonderstel van RVS
In ieder geval zijn RVS tafelonderstellen een praktische keuze voor elke horecakeuken. RVS is vrijwel onverwoestbaar en ook heel makkelijk schoon te maken, wat het een hygiënische keuze maakt. Als je vragen hebt over onze RVS tafelonderstellen, bijvoorbeeld over de maatgeving of over de mogelijkheden van wat er bovenop gemonteerd kan worden, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
 
Vetafscheider voor de horeca
Veel horecazaken in ons land krijgen te maken met geloosd vet wat toch in het riool terecht zal komen. Een keuken zorgt nu eenmaal voor een hoop vet, aangezien je dit niet kunt bewaren zal het toch uiteindelijk in de afvoer terecht komen. Nu is het alleen wel zo dat geloosd vet zich kan afzetten in het riool. Dit is een zeer slechte ontwikkeling, het kan er namelijk voor zorgen dat de gehele afvoer verstopt zal raken. Om dit te voorkomen is het van cruciaal belang dat horecazaken in ons land een goed stel vetafscheiders in de keuken laten plaatsen. Wat doen deze en waar kan je de vetafscheiders dan halen? Om hier antwoord op te krijgen zal je snel verder moeten lezen!

Wat zijn vetafscheiders
Dankzij een goed stel vetafscheiders ben je in staat om het vet als het ware op een effectieve manier door het riool te loodsen. Dit voorkomt grote problemen in de riolering. Horecazaken hebben volgens het Ministerie van Volksgezondheid de plicht om deze vetafscheiders te gebruiken, dit valt namelijk onder de Best beschikbare technieken (BBT) bij vet en plantaardige olie lozingen. Een vetafscheider zorgt ervoor dat het vocht gescheiden zal worden van de dikke sliblaag. Deze laag wordt opgevangen en kan op een veilige manier worden weggegooid. Hierdoor komt het niet meer in het riool terecht, de kans op dichtslipping wordt dan ook aanzienlijk lager.

Bij Horecaking ben je aan het juiste adres voor de beste vetafscheiders die men maar kan vinden op de markt. Onze vetafscheiders zijn vervaardigd uit een sterk staal, door deze hoogwaardige kwaliteit staat jouw aankoop garant aan een lange gebruiksduur. Middels de vetafscheiders zal je niet alleen aan de nationale en Europese regelgeving voldoen, maar je zal er ook nog eens voor zorgen dat het riool niet zal ontstoppen. Verzaak je dit en komt het riool inderdaad vol te zitten met slib dan ben je nog veel verder van huis. Horecagelegenheden kunnen dus eigenlijk niet zonder vetafscheiders, vandaar dat Horecaking voor je klaar staat.
 
 
Voorbereidingstafels
Goed eten krijg je natuurlijk niet zomaar. Je hebt ten eerste goede en ervaren koks nodig om een lekkere maaltijd te kunnen voorbereiden. Maar ook niet geheel onbelangrijk is goed en functioneel horecameubilair zodat de koks zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken.

RVS voorbereidingstafels kopen, het begin van een lekkere maaltijd
Het begin van een goede maaltijd begint vervolgens bij het voorbereiden van de ingrediënten. Een goede horecagelegenheid maakt natuurlijk zo veel mogelijk eten vers. Zo komen vlees, vis en groenten vaak als één geheel binnen en wordt daarvan vervolgens een lekkere maaltijd gemaakt. De groente moet gewassen geworden, de vis wordt gefileerd en het vlees gesneden. Deze voorbereiding wordt een stuk makkelijker als je beschikt over een goede voorbereidingstafel.

Verschillende soorten voorbereidingstafels kopen
Natuurlijk kan je bij HorecaKing terecht voor de allerbeste voorbereidingstafels voor in je keuken. Ten eerste is er keuze uit 3 soorten: een tafel voor groenten, eentje voor vis en eentje voor vlees. Vooral als je de ruimt ervoor hebt is het zeer aan te raden om voor elke categorie een aparte tafel aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat rauw vlees in aanmerking komt met je verse groenten. Ook voor vegetariërs en veganisten is het niet fijn als alles op 1 tafel verwerkt wordt.

Als je uit een van de 3 categorieën hebt gekozen, kan je in elke categorie nog kiezen uit 5 verschillende maten. Een tafel van 1200 x 700 x 900 mm groot tot eentje van 2000 x 700 x 900 mm groot, afhankelijk van je wensen kan je een keuze maken.

Voorbereidingstafel van RVS
Net zoals alle andere producten van HorecaKing, zijn ook onze voorbereidingstafels gemaakt van roestvast staal. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden en hygiënisch om mee te werken. Daarbij zijn ze vrijwel onverwoestbaar. Als je eenmaal een voorbereidingstafel gekocht hebt, gaat deze jaren mee. Heb je vragen over onze voorbereidingstafels of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
 
Wandschappen
Een goede kok is nodig om goed eten voor te bereiden. Maar een goede kok kan niet werken zonder een functioneel en efficiënt ingerichte keuken. Apparatuur moet van hoge kwaliteit zijn en de ruimte moet praktisch zijn ingericht. Wat kan helpen bij het ruimtelijk inrichten van je horecakeuken, is wandschappen kopen.

RVS wandschap kopen om ruimte te creëren
Een wandschap is heel simpel een soort plank die je aan de muur bevestigt, maar dan gemaakt van roestvast staal. Een wandschap kan vervolgens voor allerlei doeleindes gebruikt worden, het ligt er maar net aan waar de kok het voor nodig heeft. Dat is ook het grote voordeel van wandschappen bestellen, je kan ze multifunctioneel inzetten.

Stel dat je een kleine horecakeuken hebt, dan is het extra belangrijk om goed na te denken over de inrichting. Het is dan handig om verticaal te denken en de wanden zo goed mogelijk te benutten, door bijvoorbeeld wandschappen te plaatsen.

Verschillende formaten wandschappen
Ook voor wandschappen kan je bij HorecaKing terecht. We hebben wandschappen in allerlei formaten zodat je keuken zo kan worden ingericht, zoals je dat zelf wil. Denk aan een kleiner wandschap van 600 x 250 mm of juist een hele lange van 2000 x 250 mm! Alle RVS wandschappen van HorecaKing hebben een draagvermogen van 200 kilo per strekkende meter en zijn volledig gelast. Oftewel deze wandplanken kunnen wel een flink gewicht aan, je hoeft je dus geen zorgen te maken over wat je op deze planken neerzet.

RVS wandschap bestellen
Al onze wandschappen die je bestelt, zijn gemaakt van roestvast staal. Dit wil zeggen dat onze wandschappen vrijwel onverwoestbaar zijn, als je eenmaal een aantal wandschappen hebt aangeschaft, kan je er een hele tijd mee vooruit. Daarnaast zijn ze door hun minimalistische uiterlijk ook nog eens erg praktisch voor je personeel. In een handomdraai kan je er iets afpakken of juist iets erop zetten.

Ook de benodigdheden van RVS wandschappen zijn natuurlijk bij ons te koop. Als je meer vragen hebt over de RVS wandschappen of de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.
 
 
Polyethyleen werkbladen
Waar is een kok vooral mee bezig in de keuken? Werken. Wat mag er dan ook niet ontbreken in elke professionele keuken? Een goed werkblad kopen. Goede benodigdheden en apparatuur zijn namelijk de sleutel tot een functionele keuken. Hoe efficiënter en makkelijker het personeel kan werken, des te lekkerder (en sneller) het eten kan worden voorbereid.

Werkblad kopen is makkelijk voor iedereen
Werkbladen zijn niets anders dan de naam al doet denken: bladen waar je op kunt werken. Het is niet altijd even fijn om met messen te werken op een roestvast stalen ondergrond, je kunt vaak prettiger en efficiënter werken op een iets zachter werkoppervlak.

Verschillende soorten werkbladen bestellen
Bij HorecaKing kan je gelukkig terecht voor allerlei soorten werkbladen, voor elk keuken wel eentje. Ten eerste sta je voor de keuze of je een rood of een wit polyethyleen werkblad wilt. Qua materiaal maakt het verder weinig uit, het is geheel een persoonlijke keuze voor welke kleur je wilt gaan.

Vervolgens kan je in beide categorieën een aantal keuzes maken qua formaat. Afhankelijk van het formaat van de tafels waar de werkbladen op komen te liggen, kan je een keuze maken. Van een wat kleiner werkblad van 1000 x 600 x 25 mm tot een grote van 2000 x 700 x 25 mm. Allemaal afhankelijk van wat je keuken nodig heeft.

Nog een voordeel van werkbladen tegenover rechtstreeks werken op een RVS ondergrond, is dat de werkbladen kunnen worden omgekeerd. Een werkblad gaat al vrij lang mee, maar door deze functie kan je nóg langer blijven werken met hetzelfde werkblad. Daarnaast bevatten onze werkbladen 4 RVS hoekstukken en kunnen ze gemakkelijk op een tafelonderstel geplaatst worden.

Polyethyleen werkblad kopen
Het kopen van deze werkbladen kan eenvoudig en snel bij HorecaKing. Kwaliteit is bij ons een belangrijk woord en we doen dan ook altijd onze uiterste best om de beste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. Als je bijvoorbeeld vragen hebt over onze werkbladen of over de mogelijkheden, dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
 
Rvs werkbladen
Om ervoor te zorgen dat jouw personeel in de keuken op de meest optimale manier te werk kan gaan is het verstandig om op zoek te gaan naar goede werkbladen. Werkbladen nemen nu eenmaal een cruciale rol in voor bij het koken, zonder goede werkbladen zal de kok niet echt makkelijk zijn werk uit kunnen oefenen. Door middel van kwalitatief sterke werkbladen zal de keuken ideaal in gebruik genomen kunnen worden. We vertellen dit natuurlijk niet voor niets, bij Horecaking ben je namelijk aan het juiste adres belandt door de beste Rvs werkbladen die er maar te vinden zijn. waarom je zou voor ons kiezen en wat kan je verwachten? Dat laten we jou eens zien!

Een groot aanbod RVS werkbladen
Bij Horecaking kan je een ontzettend groot aanbod aantreffen als het op werkbladen aankomt. Onze werkbladen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Rvs staal, hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Rvs staal is ontzettend sterk, met dit materiaal weet je zeker dat je een aankoop hebt gedaan waar je lang plezier van zult hebben. Je wilt natuurlijk wel werkbladen hebben die je zonder problemen kunt gebruiken voor in de keuken. Door dit Rvs materiaal is het geen enkel probleem om de bladen te reinigen en schoon te maken, ideaal voor iedere horecagelegenheid die een keuken heeft. Daar komt ook nog bij dat onze Rvs werkbladen soms voorzien zijn van een afvalgat. Door middel van dit gat zal je alle etensresten en dergelijke op de meest snelle en hygiënische manier weg kunnen gooien. De werkbladen van Horecaking zorgen ervoor dat iedere horecakeuken in het land de meest prachtige producten kan hebben van een hoge kwaliteit. En alsof dit nog niet genoeg was, wij zijn een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Voor vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice, zij zullen je met alle plezier verder helpen. Neem eens een kijkje bij het aanbod werkbladen, door te kijken wat voor soort je nodig hebt zal ook jouw keuken voorzien zijn van een prachtig Rvs blad. Horecaking is er voor alle soort horecaproducten!
 
 
Werktafels van RVS
Een goede en functionele keuken begint bij de juiste benodigdheden. Goed meubilair is essentieel om een schone en fijne werkplek te creëren. Een van de basisproducten die elke horecakeuken nodig heeft, zijn werktafels, gemaakt van RVS.

Zonder werktafel, geen goede keuken
RVS werktafels zijn cruciaal om lekker eten te kunnen bereiden in de keuken. RVS werkbanken vind je in allerlei soorten en maten en je moet daarom ook goed nadenken wat jij en je personeel precies nodig hebben voor in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan werktafels met of zonder extra schap op de bodem, met een opstaande of platte rand, etc.

Verschillende soorten werktafels
Bij Horeca King streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten aan te bieden, tegen een scherpe prijs. We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat we meerdere modellen, soorten en maten beschikbaar hebben zodat iedere keuken bij ons terecht kan voor het juiste meubilair.

Zo heb je bij ons keuze uit RVS werktafels met bodemschap, RVS werktafels met ½ bodemschap, RVS werktafels met 2 onderschappen en RVS werktafels zonder bodemschap. In elke categorie vind je een breed aanbod aan deze tafels in verschillende formaten. Als je vragen hebt over de tafels of over welke het beste bij je bedrijf zou passen, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Horeca King.

Voordelen van een RVS werktafel
RVS werktafels bieden meerdere voordelen aan een horecakeuken. Ten eerste zijn ze heel praktisch. Het is niets meer dan een vlak tafelblad. Hier kan veel eten op geplaatst worden, maar ook gereedschap dat tijdens het koken nodig is of er kunnen taken worden uitgevoerd waar geen vuur voor nodig is.

Ten tweede zijn RVS werkbanken heel erg hygiënisch. Als er vloeistof of een ander product wordt gemorst op de tafel, kan dit makkelijk met een doekje worden afgeveegd. Aan het eind van de dag kan de tafel snel en gemakkelijk ontsmet worden. RVS is vrijwel onverwoestbaar, alleen zuur zou de tafel kapot kunnen maken. Grondstoffen kunnen dan ook niet in het materiaal trekken. Bij hout zie je bijvoorbeeld dat een vloeistof gelijk in het hout trekt waardoor het kapot gaat en gaat schimmelen. Bij RVS kan je de tafel in een handomdraai schoonvegen.
 
 
Woktafels van RVS
Goed materiaal is belangrijk in een goede keuken. Lekker eten is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de koks, maar deze hebben wel goed materiaal nodig om mee te kunnen werken. Daarnaast zorgt goed materieel ook voor een schone en veilige werkomgeving. Voor een Aziatische keuken kan je woktafels kopen bij Horeca King.

Woktafels kopen is belangrijk voor een goede Aziatische keuken
RVS woktafels zijn eigenlijk onmisbaar wanneer je een Oosterse horecakeuken wilt aanbieden. Zo kunnen de woktafels worden gebruikt om eten op voor bereiden, maar ook om wokbranders of eventuele andere apparatuur op neer te zetten. De Oosterse keuken staat bekend om haar pittige en unieke eten, het is daarom een must om goede woktafels aan te schaffen.

Verschillende soorten woktafels
We vinden het bij Horeca King belangrijk om iedereen kwalitatief hoogwaardig en duurzame producten aan te kunnen bieden, tegen een scherpe prijs. Daarnaast streven we er ook naar om een breed assortiment aan te bieden aan onze klanten, zodat we voor elke keuken passend meubilair hebben.

Zo kan je bij ons terecht voor woktafels zonder bodemschap van 500 mm diep, 600 mm diep, 700 mm diep en 800 mm diep. Vervolgens vallen al deze categorieën RVS woktafels weer in te delen in nog veel meer formaten; zoals allerlei soorten hoogtes en breedtes. Mocht je vragen hebben over woktafels bestellen of weet je niet zeker welke woktafel je moet aanschaffen, dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Horeca King.

Voordelen van een RVS woktafel
Maar waarom zou je nou voor een RVS woktafel kiezen in plaats van andere materialen? RVS woktafels bieden veel gemak in de (Oosterse) keuken. Om te beginnen zijn de woktafels minimalistisch, wat ze heel praktisch in gebruik maakt. Geen overbodige vakjes en lades, gewoon een simpel tafelblad waar eten op kan worden bereid of waar wokpannen op geplaatst kunnen worden.

Daarbij zijn RVS tafels ook nog eens heel hygiënisch en veilig. Het roestvaste staal kan geen vlam vatten. Het materiaal is vrijwel onverwoestbaar. Ook als er een vloeistof op wordt gemorst, trekt dit niet in het materiaal. De woktafels kunnen gemakkelijk met een doekje en schoonmaak- of desinfectiemiddelen worden schoongemaakt.