Afzuigkap kopen voor in de keuken
Goede ventilatie is belangrijk in elke ruimte van een huis of gebouw. De afvoer van lucht is al helemaal belangrijk in ruimtes waarin zich veel verontreinigde lucht bevindt, die warm worden of waar bijvoorbeeld rookvorming ontstaat. Een ruimte die aan al deze eisen voldoet, is de keuken. Geen enkele keuken is compleet zonder een goede afzuigkap. Een afzuigkap kopen doe je echter niet zomaar. Er zijn redelijk wat zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een afzuigkap. Denk hierbij aan het type keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt voor het installeren.

Een afzuigkap aanschaffen
Bij het aanschaffen van een afzuigkap komen een aantal zaken kijken. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over een motorloze kap of een met motor? Is er rekening gehouden met de aanwezigheid van een centraal afzuigsysteem? Ook moet er gekeken worden naar hoe de lucht wordt afgevoerd. Hoe korter het systeem kan zijn en hoe minder bochten het bevat, des te beter de kap zal werken. Immers kan de lucht dan zo snel en gemakkelijk mogelijk worden afgevoerd.

Daarnaast moet de kap natuurlijk ook passen bij jouw kookplaat. Hij moet in ieder geval even breed zijn als je kookplaat. De kap werkt niet vanzelf en heeft ook stroom nodig, is er al nagedacht over de stroomtoevoer?

Als laatste zijn er een afzuigkappen die je zelf kunt installeren. Maar als je twijfelt over het installeren of niet zeker weet hoe het werkt, dan is het altijd verstandig om een professional in te schakelen. Goede luchtafvoer is immers heel belangrijk om de keuken gezond en fris te houden. Zonder afzuigkap verandert het al snel in een muf en met rook gevuld hok.

Soorten afzuigkappen
Er zijn veel soorten afzuigkappen. De meest bekende is de dampkap, deze kennen we in 6 uitvoeringen: doosmodel, eilandmodel, huishoudelijke afzuigkap, inductiemodel, plug and play en schuinmodel. Afhankelijk van wat je mooi vindt en wat het beste past bij jouw type keuken, kan je een afzuigkap kiezen die bij je past.
 
 
Doosmodel afzuigkappen
Er zijn voor de horeca gelegenheden in ons land ontzettend veel regeltjes te vinden die te maken hebben met de afzuiging in het pand. Deze regels zijn er voornamelijk om de veiligheid van de gasten te waarborgen, je wilt natuurlijk niet hebben dat deze last krijgen van hun luchtwegen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een goede afzuiging op de werkvloer ervoor zorgt dat al jouw werknemers op een veilige manier kunnen werken. Bij Horeca King zit je goed als het aankomt op de apparaten en toevoegingen voor in de horeca. Bij ons kan je dan ook de doosmodel afzuigkappen kopen!

Goede afzuigkappen voor een lage prijs
Het voordeel van deze site is dat je een aanzienlijk hoge kwaliteit zult ontvangen voor een lage prijs. Dit maakt het dan ook mogelijk om gelijk heel het pand te voorzien van nieuwe afzuigkappen. Als je het dan toch doet moet je het gelijk goed doen! Onze afzuigkappen zijn altijd weer voorzien van de benodigde eisen en keurmerken, hiermee weet je dus zeker dat je een goed product in handen hebt voor bij jou in de horeca.

Goede afzuigkappen zijn bij ons voor een lage prijs te verkrijgen, op dit moment is er zelfs nog genoeg korting terug te vinden op de site. Onze afzuigkappen bevatten een makkelijke aansluiting die het vet op een snelle manier af zal kunnen voeren, hierdoor is het voor elke horeca gelegenheid mogelijk om toch nog de lucht te filteren en om alles schoon te houden. Je kunt professionele afzuigkappen wel degelijk zien als een investering voor jouw bedrijf, door de afzuigkappen zal het er voor iedereen beter op worden. Bestel vandaag nog hoogwaardige afzuigkappen voor een lage prijs bij Horeca King!
 
 
Eilandmodel afzuigkappen
Binnen de horeca speelt een goede afzuiging in de keuken een aanzienlijk grote rol. Dit heeft te maken met het feit dat je als horecaondernemer aan bepaalde eisen omtrent de luchtkwaliteit moet voldoen. Deze regels bestaan er om de veiligheid van de gasten te waarborgen, het is niet de bedoeling zat zij met pijn aan de luchtwegen bij jou eten in het restaurant. Tevens zal een goede afzuiginstallatie ervoor zorgen dat de werknemers in de keuken op een veilige manier aan het werk kunnen. Bij Horeca King ben je op het juiste adres beland voor alle soorten afzuiginstallaties. Zo ook voor de Eilandmodel afzuigkappen.

Eilandmodel afzuigkappen voor een lage prijs
Een van de voordelen van winkelen bij Horecaking is dat je nooit meer teveel hoeft te betalen voor jouw producten. Afzuiginstallaties van Horecaking voor bij een kookeiland zijn voorzien van de beste kwaliteit materialen, hiermee zal je ontzettend veel vet uit de lucht kunnen filteren. In tegenstelling tot andere afzuigkappen kunnen de kappen die hier ziet boven een kookeiland gemonteerd worden. Onze afzuigkappen voldaan aan alle eisen op het gebied van de regelgeving omtrent luchtkwaliteit, bij ons zal je altijd kwaliteit in handen hebben. Goede afzuigkappen kunnen gecombineerd worden met diverse soorten filters en afzuigmotoren, deze zijn ook hier op de site te vinden. Onze afzuigkappen zuigen een hoge mate van vet op. Dit vet wordt op een eenvoudige wijze opgevangen waardoor het stukken makkelijker is om het weg te gooien, hierdoor zal iedere horecagelegenheid voor eens en voor altijd van vettige lucht af zijn. Zie het als een investering voor in de onderneming, door de afzuigkappen komt de luchtkwaliteit ten goede. Bestel vandaag nog hoogwaardige afzuigkappen voor jouw kookeiland voor een schappelijke prijs, alleen bij Horecaking!
 
 
Huishoudelijke afzuigkappen
Vooral voor de horeca is een goede afzuiging in de keuken een van de belangrijkste eisen waaraan voldaan moet zijn volgens de regelgeving omtrent luchtkwaliteit. Aan deze eisen moet voldaan zijn, doe je dit niet dan kan je flink in de problemen komen als er een inspectie plaatsvindt. Deze regels zijn er niet zomaar, het is immers zo dat een goede luchtkwaliteit benodigd is om de werknemers en de gasten te beschermen in het pand. Tevens zorgt een goede afzuiginstallatie ervoor dat mensen aangenaam kunnen zitten in het pand zonder last te krijgen van de luchtwegen. Bij Horeca King kan je allerlei soorten afzuiginstallaties en kappen vinden, uiteraard ook de Huishoudelijke afzuigkappen.

Een groot voordeel van een Huishoudelijke afzuigkap is dat deze een goede ingebouwde motor heeft. Deze motor zit geheel in de kap verwerkt op een centrale plek, hierdoor zie je hem dus niet. Daarnaast hoor je hem ook niet, al onze motors werken aan de hand van een stille motor. Dit zorgt ervoor dat je in ieder geval geen bromtoon zal horen wanneer hij is aangesloten. Losse motors hoeven dus niet meer aan te worden geschaft voor deze soort afzuigkappen, dit is een soort ‘all-in one systeem’. Al het vet wat wordt opgezogen wordt zeer eenvoudig verzameld en opgeslagen. Je hoeft het alleen maar weg te gooien, de filters kunnen schoon worden gemaakt door ze te plaatsen in de vaatwasser. Dankzij onze Huishoudelijke afzuigkappen kan iedere zaak in de horeca voorzien van extra brandveiligheid. Wist je namelijk dat het risico op brand door opgehoopt vet aanzienlijk minder zal worden met een goede afzuiging? Er zitten dus vele voordelen aan het aanschaffen van een kwalitatief goede afzuiginstallatie. Dankzij Horecaking kan dit nu voor de meest lage prijs ooit!
 
 
Inductiemodel afzuigkappen
Iedere horecaondernemer krijgt in Nederland te maken krijgen met de regelgeving op het gebied van luchtkwaliteit, dit is nu eenmaal deel van het horeca ondernemerschap. Een van de eisen in ons land is dat iedere horecagelegenheid in Nederland verplicht is om in de keuken goede afzuigkappen te hebben. Door deze afzuigkappen kan jouw personeel in de keuken op een veilige en verantwoorde manier te werk gaan, en de klanten kunnen natuurlijk veilig binnen zitten in schone lucht. Laten wij van Horecaking je nou eens kunnen helpen met deze eis, bij ons vind je de beste Inductiemodel afzuigkappen van heel het land.

Inductiemodel afzuigkap voor in de horeca
Je zal diverse soorten voordelen ondervinden als je vandaag nog een inductiemodel afzuigkap bestelt bij Horeca King. Al onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit staal, hierdoor blijven zij voor een ontzettend lange periode hun uitstraling en kracht behouden. Tevens is het zo dat al onze prijzen in verhouding tot andere aanbieders erg laag zijn. Soms zijn er aanbiedingen van kracht op de inductiemodel afzuigkappen, hierdoor komt de totaalprijs nog lager uit dan voorheen. Inductiemodel afzuigkappen hebben een prachtige positie binnen de keuken, dit zal er niet lelijk uit gaan zien. Zo kan de keuken altijd de authentieke uitstraling behouden die het voor het plaatsen ook al had. Door de afzuigkappen in de keuken te plaatsen zal je op een effectieve manier aan de luchtkwaliteitseisen voldoen, dit neemt een hoop zorgen weg. Dit zal ervoor zorgen dat jouw horecazaak voorzien is van de beste luchtkwaliteit die er maar te behalen valt. Neem zeker eens een kijkje hier op de site als je andere producten wilt zien die een goede toevoeging zouden zijn voor in de keuken.
 
 
Plug and Play afzuigkappen
Vooral voor de horeca is een goede afzuiging in de keuken een van de belangrijkste eisen waaraan voldaan moet zijn volgens de regelgeving omtrent luchtkwaliteit. Aan deze eisen moet voldaan zijn, doe je dit niet dan kan je flink in de problemen komen als er een inspectie plaatsvindt. Deze regels zijn er niet zomaar, het is immers zo dat een goede luchtkwaliteit benodigd is om de werknemers en de gasten te beschermen in het pand. Tevens zorgt een goede afzuiginstallatie ervoor dat mensen aangenaam kunnen zitten in het pand zonder last te krijgen van de luchtwegen. Bij Horeca King kan je allerlei soorten afzuiginstallaties en kappen vinden, uiteraard ook de Plug en Play afzuigkappen.

Een groot voordeel van een Plug and Play afzuigkap is dat deze een goede ingebouwde motor heeft. Deze motor zit geheel in de kap verwerkt op een centrale plek, hierdoor zie je hem dus niet. Daarnaast hoor je hem ook niet, al onze motors werken aan de hand van een stille motor. Dit zorgt ervoor dat je in ieder geval geen bromtoon zal horen wanneer hij is aangesloten. Losse motors hoeven dus niet meer aan te worden geschaft voor deze soort afzuigkappen, dit is een soort ‘all-in one systeem’. Al het vet wat wordt opgezogen wordt zeer eenvoudig verzameld en opgeslagen. Je hoeft het alleen maar weg te gooien, de filters kunnen schoon worden gemaakt door ze te plaatsen in de vaatwasser. Dankzij onze Plug en Play afzuigkappen kan iedere zaak in de horeca voorzien van extra brandveiligheid. Wist je namelijk dat het risico op brand door opgehoopt vet aanzienlijk minder zal worden met een goede afzuiging? Er zitten dus vele voordelen aan het aanschaffen van een kwalitatief goede afzuiginstallatie. Dankzij Horecaking.nl kan dit nu voor de meest lage prijs ooit!
 
 
Professionele afzuigkappen
In Nederland zijn er diverse regels voor de horecagelegenheden in het land. Zo moeten zij natuurlijk gebruik maken van een goede afzuiging voor in het pand. Deze afzuiginstallaties zorgen ervoor dat het personeel en de gasten op een veilige manier in het pand kunnen zitten zonder dat ze last krijgen van hun longen. Bij Horeca King ben je op de juiste plaats belandt voor de beste professionele afzuigkappen van heel het land!

Professionele afzuigkap voor een lage prijs
Een van de voordelen van onze site is dat al onze afzuigkappen voorzien zijn van de beste kwaliteit materialen. En alsof dat nog niet genoeg was zijn de prijzen die je hier vindt ook nog eens aanzienlijk laag in verhouding tot andere aanbieders. Dit zorgt ervoor dat elke horecaondernemer zijn of haar pand kan voorzien van de beste afzuigkappen. Je kunt op dit moment enkele zeer scherpe aanbiedingen vinden onder de professionele zuigkappen, er is ontzettend veel aanbod terug te vinden. Door deze ruime verscheidenheid kan je altijd uitkomen bij afzuigkappen die geheel aansluiten bij de ruimte. Zo zijn er schuine, plafond en hoekige afzuigkappen te vinden bij Horeca King. Door de afzuigkappen wordt de lucht op een efficiënte en goede manier gereinigd. Middels onze professionele afzuigkappen kun je tegelijkertijd de gasten tegemoet komen en ook nog eens voldoen aan alle horecaeisen om de luchtkwaliteit. Bestel vandaag nog jouw eerste professionele afzuigkappen bij Horeca King!
 
 
Schuinmodel afzuigkappen
Als horecaondernemer zal je in Nederland te maken krijgen met diverse eisen en regeltjes die betrekking hebben op de luchtkwaliteit in het pand. Zo is het voor vrijwel iedere horecagelegenheid in Nederland verplicht om het pand te voorzien van goede afzuigkappen. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel veilig aan het werk kan gaan, en dat de klanten natuurlijk zonder problemen binnen kunnen zitten. Gelukkig ben je bij Horeca King op het juiste adres voor alle soorten afzuigkappen, zo ook de meest professionele schuinmodel afzuigkappen!

Schuinmodel afzuigkappen voor iedere horecagelegenheid
Er zijn diverse voordelen die je zal ondervinden wanneer je vandaag nog schuinmodel afzuigkappen bestelt bij Horeca King. Op de allereerste plaats zijn al onze afzuigkappen van de meest geweldige kwaliteit, hierdoor voldoen ze aan elke regelgeving omtrent de luchtkwaliteit. Het tweede voordeel is dat de prijzen zeer laag zijn in verhouding tot andere winkels en aanbieders, om nog maar niet te spreken over de diverse aanbiedingen die soms van kracht zijn. Schuinmodel afzuigkappen kunnen ideaal verwerkt worden in de keuken, dit zorgt er dan ook voor dat het helemaal geen afbreuk hoeft te doen aan de uitstraling van de keuken. Door de afzuigkappen in de hoeken van de keuken te plaatsen zal je veel minder hoeven te verbouwen, de slangen kunnen weg worden gewerkt in de muur. Dit zorgt er dan ook voor dat het geheel een nette en professionele uitstraling zal krijgen. Neem zeker eens een kijkje hier op de site als jij ook wilt zien wat voor soorten schuinmodel afzuigkappen wij van Horeca King je te bieden hebben!
 
 
Afzuigkap motoren
Onze afzuigkap motoren zijn te gebruiken met vrijwel alle soorten afzuigkappen die je hier op de website bij Horecaking kunt vinden. Door middel van een afzuigkap motor kan je op de meest ideale en effectieve manier afkomen van vettige lucht. De afzuigkap motoren hebben als doel om de lucht in de ruimte te verplaatsen, dit zorgt er dus voor dat er een constante omloop is van de lucht. Je hoort ze vrijwel niet, dit maakt ze ideaal voor iedere soort horeca aangelegenheid. Dit geldt voor al onze motoren, ze zijn allemaal voorzien van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht kan zonder enige moeite gedaan worden, dit maakt het mogelijk om de luchtzuiverheid goed te verschonen.

Waarom zou je kiezen voor afzuigkap motor?
Goed, waarom zou je dan kiezen voor afzuigkap motoren? Door middel van onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht in het restaurant een aanzienlijk deel schoner zal zijn. Schone lucht is goed voor iedereen, voor zowel je werknemers als voor de gasten. Tevens is een goede afzuiginstallatie een vereist voor iedere horecazaak die een eigen keuken heeft. Al de producten die je hier op de site ziet voldoen aan de Europese regelgeving omtrent luchtkwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat ook jouw zaak voorzien zal zijn van de beste kwaliteit producten. De producten die je op deze pagina kunt zien zijn te combineren met onze afzuigkappen, dit maakt het dan ook een uitstekende combinatie. Als je vragen hebt over een bepaalde afzuigkap motor dan kan je altijd een vraag stellen aan onze klantenservice om meer duidelijkheid te krijgen. Horecaking is werkelijk waar dé koning op het gebied van afzuiginstallaties, afzuigkappen en afzuigkap motoren!
 
 
Labyrintfilters
Een goede afzuigkap is natuurlijk niets zonder de bijbehorende filters. Een van de beste soort filters die men maar kan kopen voor in de keuken is het labyrintfilter. Laten wij van Horecaking deze nu net in het assortiment hebben, iedere horecagelegenheid kan bij ons de beste filters kopen voor de laagste prijs. Al onze labyrintfilters zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Dit is overigens hetzelfde metaal als bij de afzuigkappen, hierdoor sluiten de producten naadloos bij elkaar aan. Het grote voordeel van de filters is dat deze bestand zijn tegen onder andere vuur en hitte, voor boven de kookplaten of bakplaten kan dit filter zonder ook maar enige problemen gebruikt worden.

Een uitstekende kwaliteit, alleen bij Horecaking.nl
De labyrintfilters bij ons in het assortiment doen het niet alleen goed, ze zijn ook nog eens gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen die men maar kan vinden. Door gebruik te maken van onze labyrintfilters kan iedere horecazaak met een keuken het pand voorzien van de schoonste lucht. Vettige lucht is nadelig voor zowel de werknemers als de gasten in het pand, een goed stel labyrintfilters is dus wel degelijk een noodzaak. Dankzij de labyrintfilters wordt het risico op brand aanzienlijk verminderd, het vet wordt namelijk opgevangen en komt niet in de slangen terecht. Zijn ze vies dan kunnen ze gewoon in de vaatwasser geplaatst worden voor een schoonmaakbeurt. De labyrintfilters zijn te combineren met de afzuigkappen van Horecaking, voor zover de labyrintfilters al niet zijn ingebracht bij de afzuigkappen. Dit kan je zien bij de afzuigkappagina’s. Mocht je vragen hebben over onze filters, wees dan niet bang om een bericht te sturen. Veiligheid in de keuken staat immers voorop, wij doen altijd ons best om jou hiermee te helpen.
 
 
Verlichtingsarmaturen
Goede verlichting is natuurlijk van cruciaal belang voor in de keuken. Iedere horecagelegenheid in Nederland zou dan ook moeten beschikken over een stel kwalitatief goede verlichtingsarmaturen. Bij Horecaking zit je altijd aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten apparatuur voor in de keuken. Onze verlichtingsarmaturen kunnen zeer veel verschillende maten aannemen, hierdoor is het een toevoeging voor iedere soort keuken. Onze verlichtingsarmaturen zijn vervaardigd uit het sterkste materiaal wat men maar kan vinden. Door deze hoge kwaliteit weet men in ieder geval zeker dat het gaat om een investering waar hij of zij veel plezier van zal beleven. De verlichtingsarmaturen kan men combineren met diverse soorten led spotjes. Deze kan je overigens ook bij ons halen, op die manier weet je tenminste zeker dat alles geheel goed aan zal sluiten op de verlichtingsarmaturen. Toch een beetje zonde om er achteraf achter te komen dat je de verkeerde afmetingen hebt gekozen.

Voordelen van onze verlichtingsarmaturen
Een van de grootste voordelen van het kopen van verlichtingsarmaturen op Horecaking is dat je een aanzienlijk groot assortiment aan zal treffen. Dankzij dit grote assortiment kan iedere keuken voorzien zijn van de juiste verlichting die nodig is om goed te kunnen koken, zonder dat de afmetingen van de ruimte een rol hoeven te spelen. Wil je trouwens nog veel meer producten vinden die je in de horeca keuken kunt gebruiken? Bekijk dan even de rest van de site, Horecaking staat namelijk niet voor niets bekend als dé beste aanbieder als het aankomt op producten voor in de horeca. Voor de specifieke eisen en specificaties van de lamp kan je op de pagina zelf terecht. Door de grote verschillen is het nu eenmaal niet mogelijk om deze allemaal hier op te noemen. Heb je nog vragen over onze verlichtingsarmaturen of wil je weten enkele dingen weten over de wattage? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen je met alle plezier helpen.
 
 
Vetaftapkranen
Een keuken waar gekookt wordt kan echt niet zonder een paar goede vetaftapkranen. Een van de beste soort kranen die men maar kan kopen voor in de zijn de kranen die je hier op de site ziet staan. Deze vetaftapkranen zijn altijd gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen, iedere horecagelegenheid zal zo op een eenvoudige manier het vet af kunnen tappen. Al onze kranen zijn dan ook gemaakt van het beste roestvrij staal. Het is zo dat je in Nederland verplicht bent als ondernemer om de keuken op een effectieve manier vetvrij te houden, dit gezien het feit dat een ophoping van vet brandgevaar oplevert. Door deze kranen zal je het overschot aan vet af kunnen laten stromen. Al deze kranen kan je zeer eenvoudig monteren op het kookeiland, vervolgens hoef je hem alleen maar open te draaien wanner er te veel vet is. Dit kan je opvangen en makkelijk weggooien. Het grote voordeel van de kranen is dat deze bestand zijn tegen de hogere temperaturen, hierdoor kan men het gewoon in de keuken gebruiken zonder enige vorm van risico. Ook zullen ze geen slijtage vertonen na verloop van tijd of vervormen, dit komt door het harde staal.

Een uitstekende kwaliteit bij Horecaking.nl
De vetaftapkranen bij ons in het assortiment werken niet alleen perfect, maar ze kunnen ook nog eens gecombineerd worden met de diverse soorten kookplatformen die men hier op de site aan kan treffen. Door gebruik te maken van onze producten zal iedere horecazaak in Nederland ook aan de regels voldoen, het is nu eenmaal een verplichting. Daarnaast zal je een veilige keuken hebben, teveel vet kan namelijk zorgen voor brandgevaar. Dankzij de kranen wordt het risico op een overschot aan vet worden verholpen, brand zal zo niet meer ontstaan. Wij kunnen de kranen altijd monteren als je hier zelf niet uit komt. De kranen kan je combineren met alle producten hier bij Horecaking. Je bent dus in een keer klaar!
 
 
Vetvangfilters
Keukens waar men in kookt moeten natuurlijk wel voorzien zijn van een goede installatie voor het afstromen van een overschot aan vet. Na verloop van tijd kan het zijn dat vet zich begint op te hopen in onder andere de leidingen of in de kookeilanden zelf. Hier zit je niet op te wachten, teveel vet kan er namelijk voor zorgen dat er een risico op brand ontstaat in het pand. Door deze brandgevaarlijkheid is het belangrijk dat jouw keuken voldoet aan de Europese regelgeving. Zo moeten er onder andere goede vetvangfilters zijn aangebracht. Bij Horecaking ben je aan het juiste adres voor al deze mogelijke soorten filters. Onze producten zijn gemaakt van het sterkste materiaal wat men maar kan vinden op de markt, hierdoor zijn de spullen van onze site een uitstekende toevoeging voor in de keuken. Dankzij de vetvangfilters is het mogelijk om te voorkomen dat vet de afvoer laat dichtslippen. Uit een brandveiligheidsoogpunt is dit een ontzettend goede investering. Laten we eens gaan kijken wat de voordelen zijn van de vetvangfilters van Horecaking.

Altijd een hoge kwaliteit bij Horecaking.nl
De vetvangfilters bij ons in het assortiment zullen altijd weer naar behoren werken bij jou in de keuken, daar komt ook nog eens bij dat men deze kan combineren met de diverse soorten kookplatformen op de site. Door gebruik te maken van onze producten is het voor elke horecagelegenheid in het land mogelijk om vet op een effectieve manier af te laten stromen. Daarnaast is het mogelijk om een veilige werkomgeving te verzorgen, teveel vet kan namelijk zorgen voor brandgevaar. Dankzij de filters wordt het risico op een overschot aan vet worden verholpen, hierdoor loopt men niet meer het risico op brand in het pand. De filters zijn zeer eenvoudig te monteren, hierdoor kan je ze snel in gebruik nemen. De filters zijn te combineren met alle producten hier bij Horecaking. Voor je het weet kan ook jij vetophoping makkelijk voorkomen!