Slangklemmen
Hier op de site van Horecaking.nl hebben we ontzettend veel soorten slangklemmen die je kunt gebruikten voor jouw horecagelegenheid. Lang niet iedereen weer waar een slangklem voor gebruikt kan worden, dit is niet bepaald handig. Het is tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen omtrent de slangklemmen bij ons op de site. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je kunt verwachten.

Waar een slangklem voor gebruiken?
Door het ontwerp van een slangklem zal je in staat zijn om een slang vast te zetten, zodat er geen vloeistof meer kan lekken door de slang. Veel slangklemmen worden gebruikt bij het vastzetten van slangen in de horeca, bijvoorbeeld slangen die dienen voor de watertoevoer. Elke keer dat je te maken krijgt met vloeistoffen die niet mogen lekken zal je baat hebben bij een slangklem.

Soorten slangklemmen – schroeftype & veertype
Omdat de vloeistof in slangen in elke situatie onder druk staat zal je de slangen wel vast moeten kunnen zetten, zonder dat de slang in een keer los komt. Dat is dan ook precies waar de slangklem voor gebruikt kan worden. Slangklemmen zijn er te vinden in twee soorten. Er is het band-gebonden schroeftype en het veertype. De slangklem met de band-gebonden schroef is vaak te vinden in de keukens. Deze zijn ideaal voor de slangen die een dikkere sluiting vereisten. Ook de soort met de schroef kan uitstekend worden gebruikt binnen de horecazaak. Bij Horecaking ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit die je maar kunt vinden, deze zekerheid is wel zo prettig.

Een slangklem is te vinden in allerlei soorten maten en vormen. Ze zijn gemaakt van een sterk soort metaal. Mocht je niet weten welk soort slangklem aansluit bij jouw horecagelegenheid dan kan je altijd advies vragen aan het team van Horecaking. Wij staan immers altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste tips en tricks. Wel zo prettig, zo weet je precies dat de slangklem goed vast zal zitten.

Kanaalwerk
Binnen de horeca zal een goede afzuiging altijd weer een aanzienlijk grote rol innemen. Dit heeft te maken met het feit dat er veel soorten eisen omtrent de luchtkwaliteit bestaan waar jij je als ondernemer aan moet houden in de horeca. Deze regels zijn er niet voor niets, ze zien er vooral op de dat de veiligheid van de gasten wordt gewaarborgd. Super belangrijk natuurlijk, het is niet de bedoeling dat de klanten last krijgen van hun keel door een onzuivere lucht. Door ons kanaalwerk te combineren met de afzuigkappen van Horecaking zal jouw horecagelegenheid voortaan alleen maar frisse lucht bevatten. Er zijn naast de reguliere kokers en kanalen ook diverse aansluitstukken te vinden, deze kan je combineren met alle soorten producten hier op de pagina. Kanaalwerk speelt een belangrijke rol, de lucht moet immers wel naar buiten toe kunnen. Bij Horecaking zit je goed als het aankomt op kanaalwerk en afzuigkappen.

Kanaalwerk voor een lage prijs
Een van de voordelen van de producten van Horecaking is dat men altijd een lage prijs aan zal treffen, ook voor het kanaalwerk. Kanaalwerk van Horecaking voor op een afzuigkap is gemaakt van de beste kwaliteit materialen, dit zorgt ervoor dat alle lucht goed binnen de kokers blijft zitten. In tegenstelling tot ander kanaalwerk zijn onze producten echt niet doorlaatbaar, geen rare lucht meer in de horecazaak. Ons kanaalwerk voldoet aan alle eisen op het gebied van de regelgeving omtrent luchtkwaliteit, hierdoor weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Goede afzuigkappen van ons kunnen gemonteerd worden met het kanaalwerk, op die manier kan je alles in een keer inkopen. Ons kanaalwerk zorgt ervoor dat de afzuigkappen naadloos aan zullen sluiten, hierdoor kan de vieze lucht naar buiten toe. Dit zorgt ervoor dat er binnen alleen maar schone lucht rond zal zweven, een vettige lucht is nu eenmaal niet iets wat klanten prettig vinden. Je zou het moeten zien als een investering voor in de onderneming, dankzij ons kanaalwerk zal jouw luchtkwaliteit in de keuken aanzienlijk verbeteren. Bestel vandaag nog hoogwaardig kanaalwerk voor jouw horecagelegenheid.