Bent u opzoek naar een horeca apparatuur. Wij weten zeker dat wij u een beter prijs kunnen aanbieden dan de huidige leveranciers in de markt.
Graag verzoeken wij u onze contactformulier in te vullen met het product wat u zoekt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een aantrekkelijke aanbod!
 
Apparatuur is essentieel voor uw professionele grootkeuken.
Horeca King kan u verzekeren dat u bij ons de apparatuur die u zoekt zult vinden. U vindt nergens anders zo’n assortiment voor deze hele scherpe prijzen. Wat voor apparatuur kan u nodig hebben voor een professionele grootkeuken? kijk bij ons assortiment aan apparatuur, u kunt daar verschillende producten vinden zoals fornuizen, bakplaten en lavasteengrills. Deze apparatuur kan noodzakelijk zijn en dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle apparatuur die wij verkopen die voldoen aan de wettelijke gestelde (EU) normen en bepalingen. Wat u van ons kan verwachten? Natuurlijk goede kwaliteit producten, scherpe prijzen, goede service en natuurlijk snelle levering! Horeca King geeft ook 1 jaar garantie op uw aangeschafte producten, omdat wij u verzekeren dat de kwaliteit van de producten goed is voor optimaal gebruik. Wij verkopen alleen apparatuur van bekende merken.

Horeca King is de beste in de branche als het gaat om de prijs en kwaliteit. Horeca is de goedkoopste in de branche en ook nog is degene met de beste kwaliteit! Stel dat u toch een betere prijs voor een bepaald product vindt, moet u ons informeren en passen wij gelijk onze prijs of prijzen aan zodat Horeca King het goedkoopst blijft.

Bestelt u vandaag voor 15:00 uur? U heeft uw bestelling de volgende dag in huis en kunt u ermee aan de slag. Als u het bestellen nog niet zo vertrouwt zou u natuurlijk ook de producten bij ons in Waalwijk kunnen afhalen! Als u het zou willen afhalen moet u dat in uw bestelnotitie noteren. U twijfelt of u de installatie zelf kan doen? Dat maakt niks uit, Horeca King kan ook de installatie voor u verrichten. Horeca King kan u door vakkundige monteurs beloven dat de installatie op professionele wijze gedaan wordt. U wilt de installatie uitbesteden bel dan naar +31 (0)13 590 88 45. U heeft nog vragen stel ze gerust in ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.