Afzuigkappen horeca

Afzuigkap kopen voor jouw horeca ? Bij Horecaking.nl bieden wij een breed assortiment afzuigkappen voor velen restaurants, keukens en horeca gelegenheden. Wil jij ook graag een afzuigkap kopen ? Dan kan je kiezen uit condens afzuigkappen, doosmodel afzuigkappen, eilandmodel afzuigkappen, inductie model afzuigkappen, plug and play afzuigkappen, schuinmodel afzuigkappen, bijhorende artikelen zoals labyrintfilters en spotjes voor de afzuigkappen.

Budget line afzuigkappen
Heb jij als horecaondernemer minder te besteden tijdens de corona ? En wil je toch degelijke kwaliteit horeca afzuigkappen hebben ? Dan is de budget line afzuigkappen een goede oplossing. De afzuigkappen zijn van degelijke kwaliteit maar zijn minder professioneel en perfect afgewerkt dan onze premium line afzuigkappen.

Premium line afzuigkappen

Wil jij een professionele afzuigkap voor jouw keuken dat lang mee gaat ? Dan raden wij aan om eens te kijken naar de professionele afzuigkappen. Deze gaan over het algemeen langer mee in gebruik en heeft een uitstekende kwaliteit RVS en afwerking.

Wilt u een professionele horeca afzuigkap kopen ? Bekijk dan hier onze professionele afzuigkappen.