Op alle afleveringen van Horeca King geldt een vrachttoeslag. De hoogte van deze toeslag is voor de koper inzichtelijk in het bestelproces.

Het is belangrijk dit goed door te lezen als er onverhoopt iets mis gaat:

– Alle producten worden afgeleverd tussen 08:30 en 17:30 uur. Indien er sprake is van een afwijkend bezorgadres, verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij uw bestelling op www.horecaking.nl onder het kopje bestelnotities.
– Artikelen die nog niet of nog niet volledig zijn betaald, blijven eigendom van Horeca King en kunnen door Horeca King teruggevorderd worden.
– De bestelde artikelen worden, indien mogelijk, met een pompwagen tot aan de eerste deur geleverd. Indien de bezorger een product die bij Horeca King is aangekocht toch naar binnen brengt is het risico voor de koper.
– Verkeerde leveringen kunnen geretourneerd worden, echter verkeerde leveringen die gebruikt zijn kunnen niet worden terug genomen door Horeca King.
– Als de verpakking is verbroken, kan er niet geruild worden of geld worden teruggegeven.
– Als er een verkeerd product is geleverd dient de klant ten eerste contact op te nemen met Horeca King. De verkeerd geleverde product kan dan in overleg met Horeca King geruild worden voor het juiste product. Indien u het product toch gebruikt, kan Horeca King dit product niet retour nemen en/of omruilen.
– Bij ontvangst dient de koper/ontvanger het product op schade te controleren, mocht er schade zijn, meldt dit dan op de pakbon/vracht bon en teken deze dan af voor ontvangst. Neem ook direct contact op met Horeca King om dit te vermelden. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kan Horeca King geen aansprakelijk erkennen.
– Mocht er niemand aanwezig zijn op het afgesproken afleveradres op de afgesproken datum, of wordt het factuurbedrag niet (geheel) voldaan, dan wordt de bestelling mee teruggenomen. Boven op het factuurbedrag worden dan extra transport- en administratiekosten van minimaal € 80,- per palletplaats in rekening gebracht.
– De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van de betreffende transporteur en vervalt op het moment van aflevering aan u.